recenze

Silent Night: Festive Espionage Action

Silent Night: Festive Espionage Action

Santa začíná být už trochu otravný s tím svým neustálým mizením a děláním komplikací výhradně v čase Vánoc, kdy je na pár hodin v roce zapotřebí. Ale co naplat. Hierarchie společnosti prostě určitým způsobem uznává roli a status tohoto zavalitého chlapíka v červeném norkovém kožichu, a tak nezbývá, než vše vrátit do starých kolejí.

V roli neobyčejně mrštného a odvážného elfa musíte vyrazit do zimy severního pólu a splnit svůj úkol.

Máte před sebou pět levelů, jež je potřeba projít, pokud chcete dojít ke studenému cíli. V nich se setkáte s množstvím nepřátel a nástrah, které budete muset překonat. Nebezpečné vojáky můžete vyřídit přímou konfrontací, uškrtit zezadu, nebo je oblažit sněhovými koulemi. Budete se plazit, skákat a lézt po různých žebřících, abyste ukořistili roztroušené hvězdičky a vánoční dárky. Jejich význam je totiž nemalý. Za tyto nálezy si mezi jednotlivými úrovněmi smíte vylepšovat některé atributy vašeho elfa Stelfa. Každý z nich je důležitý, a tak je podstatné si dobře zvolit, zda budete lépe skákat nebo rychleji tvořit sněhové koule.

Hra je dalším kvalitním kouskem, který dokáže zabavit a pokud někomu běží pomaleji, nechť zkusí omezit kvalitu sněžícího pozadí.

stáhnout hru

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 2 + 3 =

aligator1 | 29.08.07 v 18:29

TREFNÝ KOMETÁŘ KE HŘE,NAŠE VÁNOCE SI ZACHOVÁME.TETA DÁŠA


galerie

Silent Night: Festive Espionage Action Silent Night: Festive Espionage Action Silent Night: Festive Espionage Action