recenze

Shootiah

Shootiah

Tahle střílečka má něco do sebe. Pro milovníky akce a létání vysoko nad hladinou oceánu je to to pravé ořechové. Dostanete do ruky zbraně a hurá do akce. Předtím však projdete tréninkem, abyste náhodou v misi neselhali. Inu důvěruj, ale prověřuj.
Tahle střílečka se pyšní velmi ucházející grafikou, kterou využívá všude tam, kde by se mohl hráč pozastavit. A tak je vypracovaná od menu až po závěr. Jakmile ji spustíte, objeví se před vámi Top Secret dokument a následně pak menu, kde si můžete vybrat, co že chcete provádět. Můžete si upravit ovládání, nastavit zvuky atd. Jakmile stisknete Start game, ocitáte se konečně v tréninkovém módu, kde v horní části obrazovky uvidíte průběžné zprávy, na co že se to máte připravit. Řídit můžete myší, klávesy už používáte pro boj. Není to tak jednoduché, jak se zdá a hře je potřeba právě vládání vytknout. Je neintuitivní a poměrně obtížné. A tak se není čemu divit, když u zahřívacího kola zůstanete trčet hezkou dobu. Jakmile se vám dostane do radaru nějaký objekt, letíte k němu a snažíte se zacílit. Pak už nezbývá nic jiného než střílet. Nejsem zastáncem těhle her, dávám přednost míru, ale rozhodně je to nová zkušenost.

stáhnout hru

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 5 + 1 =

fido | 23.09.08 v 17:10

Ahoj tuhle hru jsem si stáhnul a nainstaloval, ale hra mi nejde. Oběví se jen logo. Nic víc ani inro a menu ani nemluvim. Můžete mi někdo poradit?

Jura | 10.09.08 v 13:47

Můžete mi někdo poradit, jakým způsobem se dá "setřást" nepřátelská raketa, pokud je už vypálená a mně se na displeji zobrazuje? Divoké manévry nepomáhají.

ramon63 | 23.07.08 v 00:14

me gustaria tener este video juego

Oto | 22.07.08 v 11:45

At se daří jo as schaním nějakou Slečnu na vážný vstah už mně sere bejt sam

Mr.Strmy | 21.07.08 v 20:38

Takže zdravím... Nevím jestli si todle někdo někdy přečtě, ale scháním e-mail na nějakého redaktora či někoho schopného. Mám hru rád byhc jí představil..A za boha nikde nemůžu najít kontaktní email na někoho.. Díky


galerie

Shootiah Shootiah Shootiah