recenze

Shooterhouse

Shooterhouse

Frenetická horizontální střílečka, ve které je potřeba si to s tím zlem zase jednou pořádně vyřídit. Mrtvoly, duchové a strašidla všeho druhu na vás čekají při tomto průletu peklem.
A peklo to skutečně bude. Nemám tak úplně na mysli všechny ty oběšence, krvavé ruce a vůbec strašidelné výjevy v ponurém prostředí temného domu, ale spíše brutální obtížnost. To je to pravé peklo. Náplň hry je přesně taková, jakou byste od střílečky očekávali – bílá lebka letí vzduchem a za neustálé palby musí kosit haldu nepřátel. Děsivé prostředí vás udržuje v trvalém napětí a retro grafické zpracování je fajn. Příjemně zpracovaný úvod zrnění obrazovky dával jistá očekávání. Domnívám se ale, že všechno to pozitivní dokonale přebíjí hrůzostrašná obtížnost, a to už na stupni Easy. Další se liší nižším počtem životů a vyšším počtem střílejících nepřátel. V boji vám nepomůžou ani speciální zbraně, ale spíše moře trpělivosti začínat pořád znovu de facto při každé nové překážce, která vás přirozeně překvapí a na místě rozseká.
Titul pouze a jedině pro hardcore pařany. Ačkoli se o hře docela hodně psalo jako o slušném remaku a tak dále, její obtížnost všechno zastiňuje. Škoda, ale za zkoušku nikdo nic nedá.

stáhnout hru

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 2 + 5 =

Jana-Šibravová

Jana-Šibravová | 17.07.16 v 14:41

no nevím


galerie

Shooterhouse Shooterhouse Shooterhouse