recenze

Shoot-em-up Project

Shoot-em-up Project

Nefalšovaná 3D akce se vším, co taková má mít, napětím, nepříjemnými nepřáteli, skvělými zbraněmi a spoustou zábavy! A navíc v budoucnu snad i možnost stáhnout z webu nové mise! Zbývá jen otázka, zda to za to stojí?
The shoot em up project je 3D střílečka, která se vás pokusí vtáhnout do víru běsnění, kde se nehledí na nic jiného než jak zlikvidovat nepřítele, případně jak se k němu co nejrychleji dostat. Protože se však nejedná o naprostou špičku v oboru- a to ani s přihlédnutím k free licenci, nalezne hráč celou řadu ne zcela vyvedeneých momentů, které nástupu berserkového amoku brání. Na druhou stranu není The shoot em up project gamesou, která by byla z nejjednodušších a nejkratších.

Ale ať už jde o ne úplně vydařenou grafiku, tak i zvukový doprovod- a částečně i o celkovou koncepci gamesy, nemůžu se vyhnout kritice. Ovšem i tak- jedná se o oddychovou hříčku, která nebude klást na vaše mozkové závity žádnou větší zátěž, což se v současných vedrech hodí. Nakonec, proč to nezkusit, třeba se vám zrovna trefí do noty.

stáhnout hru

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 5 + 3 =


galerie

Shoot-em-up Project Shoot-em-up Project Shoot-em-up Project