recenze

Secret of Time

Secret of Time

Překrásně vypadající dobrodružství malé Emily, která jakožto poslední ze strážců času musí zhatit plány potížistům Keeganovi a Hodgesovi. Čeká na vás kouzelný svět plný barev, napětí a mystiky. Ochránit běh času nebude jednoduché, ale vy to zajisté zvládnete.
Hra Secret of Time vznikla jako projekt třinácti studentů Švédské školy herní tvorby, kdy během neuvěřitelně krátké doby osmi týdnů vytvořili dílko, které se může směle rovnat k těm nejlepším mezi nejlepšími. Hnedka po spuštění hry jste uvedeni do příběhu, ve kterém se dovídáte o strážcích času a také o tom proti komu bojujete. Coby Emily, mladá dívka, které nedávno umřel dědeček, bude vašim úkolem vypořádat se se dvěma výtečníky Keeganem a Hodgesem, protože se chtějí zmocnit času a ovládnout tak jeho běh.

Hra obsahuje pouze jeden jediný level, který je však rozdělen do více úrovní, nemusíte se tak obávat přílišné krátkosti, bohužel však ani nemůžete očekávat rozsáhlost na několik hodin. Prostředí se mění velmi často a nejlepší na celé věci je jak krásně do sebe vše zapadá. Ať už jste v nádražní hale nebo se proplétáte uličkami, vždy se můžete doslova nechat unášet propracovaností celé scenérie, veškeré objekty jsou vyvedeny do těch nejmenších detailů a perfektně dokreslují atmosféru místa. Protivníky vám budou mechaničtí pavouci (či co to vlastně je), střílející sudy, bombardující vosy a nakonec také samotný poskok Hodges. Pochopitelně proti nim nejste bezbranní, byť to tak může ze začátku vypadat. Jste totiž vybaveni hůlkou, která dokáže mimo klasických úderů i pozastavit čas.

Technicky je na tom hra opravdu dobře, grafika je téměř perfektní, hudba je také velmi pěkná, ovládání bezproblémové, ale bohužel ta optimalizace, ta je trošičku problémová. V podstatě se jedná o to, že na některých grafických kartách budete muset vypnout podporu shaderů, což má za následek jednak zhoršení vizuální stránky hry a druhak to bude mít dopad na plynulost. Ostatně to je také důvodem vyšších hardwarových požadavků, i přes tento nepříjemný fakt se ovšem jedná o výborně hratelnou a na dnešní poměry perfektně vyváženou 3D hopsačku s adventurními prvky, kterou můžou hrát i děti.

stáhnout hru

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 4 + 1 =

PavelH

PavelH | 05.05.20 v 08:07

Super hra

Dragon125125 | 29.01.09 v 18:03

Mne to nejde stiahnut neda sa to reupnut??

kolancius | 13.10.08 v 06:37

tak to nejde ani tak nevadí ale děkuji i tak za odpověť

kolancius | 13.10.08 v 06:22

děkuji :-D

Shadee | 12.10.08 v 11:14

Zajimavé, s tímto jsem se nesetkal, ale doporučuji vyzkoušet povypínat všechny "virtuální mechaniky" jako je Deamon tool či virtualcd a podobně. Pokud to přesto nepomůže, pak ještě zkus hru spustit přímo ze složky, do které jsi ji nainstaloval. Víc bohužel nemohu poradit :(

kolancius | 12.10.08 v 09:49

MĚ TA HRA NEJDE SPUSTIT KDYŠ JI SPUSTÍM UKÁŽE MI TO ŽE POTŘEBUJI CD DĚKUJI ZA ODPOVĚT


galerie

Secret of Time Secret of Time Secret of Time Secret of Time Secret of Time

naše databáze obsahuje: 26 944 her

Nejlepší hráči dne

Sponzoři ligy

inzerce