recenze

Scissor Ball

Scissor Ball

Scissor Ball. Tak zní název nové, nadějné a na první pohled velice zajímavé hry, ve které máte za úkol sesbírat všechny medailonky, potažmo modré drahokamy. Hlavní roli v tomto kolotoči originality hraje malá okřídlená kulička. Tak pojďme na to…
Originalita v herním průmyslu. Stále dokola omílané téma, které se největšímu zájmu těší u hráčů komerčních her, kde se s originálními tituly setkávají v poslední době už jen výjimečně. Freeware scéna má naštěstí budoucnost stále růžovou. Ne že by se každý titul dal považovat za převratný a originální, nicméně stále se počet těch inovativních a zároveň zábavných drží v plusových hodnotách. Vylepšit stavy se pokusí i hra se jménem Scissor Ball, která se už na první pohled jeví velice nadějně.

Nezůstane však jen u pohledů, bude se hodnotit. Je mi potěšením oznámit, že kritika bude tentokrát převážně kladná. První kontakt se hrou však bude pro většinu patrně poměrně chaotický. Může za to především rychlost, s jakou jste do dění hry vrženi, a pak také ovládání, které je pouze na jedné klávese (mezerník). Pořád tu ale ještě nepadla řeč o zaměření hry. Těžko bychom hru škatulkovali do nějakého žánru, a proto ji jen popíšu.

Do rukou se vám dostává malá okřídlená kulička, s jejíž pomocí musíte sbírat malé červené medailonky, a hlavně pět modrých drahokamů, po jejichž nalezení se otevírá brána do dalšího kola. Zní to jednoduše, opak je však pravdou – ovládání malinké kuličky dá zabrat i zkušeným hráčům. Na technickém zpracování je silně znát původ v Game Makeru – grafika je průměrná, zvuky dostačující. Hratelnost ale zůstává vysoká!

stáhnout hru

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 2 + 1 =

kokosmen265

kokosmen265 | 13.01.15 v 09:23

to se mi líbí

jan zavadil | 24.10.05 v 15:42

jeto super hra


galerie

Scissor Ball Scissor Ball Scissor Ball