recenze

Schnecken Trainer

Schnecken Trainer

Máte rádi Moorhuhn? Pokud ano, tak tu dnes máme menší hříčku od tvůrců tohoto světoznámého počinu. Dnes se nebude lovit, ale pomáhat hlemýždi. Ano slyšíte správně. Hlemýždi! Chcete o tom vědět více?
Určitě si vzpomenete, jak jste poprvé hráli Moorhuhn. Stříleli jste jednu slepičku za druhou, sem tam jste sestřelili nějaký ten bonus. Prostě zábava! Když pak přišel druhý díl, zimní edice a v neposlední řadě i třetí díl, bylo každému jasné, že tato hra je velmi oblíbená, a proto se stále budou objevovat její další a další klony. Jen z toho co můžeme jmenovat tady bylo střílení upírů, tučňáků a spousty další havěti.

Dnes už je všem lidem úplně jasné, že za chvíli bude vycházet další díl s tajemným názvem Moorhuhn X. Lidé z Phenomedia AG chtějí hráče ještě více naladit, a proto vypustili jednu takovou cvičnou gamesu. Po spuštění souboru na vás tentokrát nevyskočí žádné okno s požadavky na instalaci, ale logo nového Moorhuhnu pod kterým se na vás culí roztomilý hlemýžď. Tentokrát tu nenajdete žádné položky, takže se jedním klikem dostáváte do děje. Nacházíte se na venkově. Po chvíli kochání se krajinkou se obrazovka posune doleva, kde uvidíte malou cestu a na jednom jejím konci jablíčko a na druhém hlemýždě.

Vaším úkolem protentokrát není zastřelit ho, ale přepravit ho na druhou stranu cesty k jeho potravě. Toho docílíte střelbou těsně za něj. On pak popoleze trošku dopředu. Zde platí také pravidlo, že čím blíž a rychleji mačkáte pravé tlačítko myši za hlavním hrdinou, tím rychleji se bude plazit. Až ho takto dostrkáte na konec sní svoji svačinku a vám se za odměnu objeví okno s časem, za který jste to stihli.

Když se podíváme na grafiku, tak je jasné, že autoři se snažili jako vždy a vytvořil velmi pěkné prostředí, což je vidět z obrázků. Zvuky jsou taktéž velmi dobré. V menu a ve hře vám hraje pěkná bluesová hudba. Závěrem lze říci, že hru která má takhle malou velikost, dobrou grafiku, zvuky a kupu zábavy byste hledali velmi dlouhou dobu. Přeji hodně přesných ran a zábavy při hraní.

stáhnout hru
McNeil

autor
/ McNeil

Skóre

63 %

další recenze tohoto autora


diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 5 + 3 =

Tom Zavadil | 30.03.03 v 15:23

Dobrýýýýýýýýýýýýýýýýýýýýýýýýýýýýýýýýýýýýýýýýýýýýýýýýýýýýýýýýýýýýýýýýýýýýýýýýýýýýýýýýýý


galerie