recenze

Save The Christmas

Save The Christmas

Jak je z názvu hry patrné, budeme dnes zachraňovat Vánoce. A vůbec přitom nevadí, že máme léto v plném proudu. Důležité je, že se budete bavit skvěle a že se odreagujete. Chcete-li se ale dozvědět více, určitě čtěte dále.
Vánoční hry mám osobně velmi rád. Většinou se sice setkávám s různými hopsačkami, ze kterých jasně vyzařuje neoriginalita, ale pokud se chce člověk krátkodobě odreagovat, pravděpodobně si je zahraje. Setkal jsem se také s hrami, kde bylo potřeba někoho přemoci pomocí sněhových koulí. Z těchto her mi nejvíce utkvěly v paměti tituly Snowcraft a Snowbattle. Chcete-li zkusit něco dalšího, pak zde máme dnešní Save The Christmas.

V prvé řadě bych ale chtěl říci, že nepůjde jen tak o obyčejnou koulovačku mezi dvěma tábory. Je potřeba zdůraznit, že zde máme jistou zápletku, která vám pravděpodobně dojde už po přečtení názvu. Ano, Vánoce jsou ohroženy a jejich hladký průběh protentokrát narušují jistí skřetové a podobní vykukové. A jste to právě vy, Santa Claus, který se společně se svými pomocníky rozhodl vše napravit. A že to nebude tak jednoduché, vám jistě nemusím vyprávět. Všechny překážky tak musíte zdolat vhodnou střelbou na oponenty. Čas od času z nich naštěstí vypadne něco užitečného jako život navíc či suvenýr k dobru.

Sběr předmětů pak bude tvořit majoritní část hry. Můžu vás ujistit, že tu toho najdete opravdu spoustu a chcete-li uspět, neměli byste nic opomenout. Velmi přínosným faktem je pak grafická stránka a hlavně atmosféra. Zpočátku sice možná budete trochu dezorientovaní a nebudete vědět, co máte dělat. Je těžké říci, zdali ta počáteční míra dezorientovanosti je tou ptačí perspektivou nebo nedostatečnou úvodní průpravou, ale ujišťuji vás, že brzy se do všeho řádně dostanete a budete si vše náramně užívat. Já vám k tomu přeji příjemnou zábavu a hodně štěstí.

stáhnout hru

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 3 + 5 =


galerie

Save The Christmas Save The Christmas Save The Christmas Save The Christmas Save The Christmas

naše databáze obsahuje: 26 944 her

Nejlepší hráči dne

Sponzoři ligy

inzerce