recenze

Samurai Colossus

Samurai Colossus

Když jsem při stahování na na ten název koukal... Samurai Colossus... že by se někdo pokusil napodobit něco nenapodobitelného? Něco tak nadpozemsky skvělého? Jednu z nejlepších her na PlayStration 2? Ano, je to tak! Jestli se to povedlo a jak se to hraje se pochopitelně dozvíte v recenzi.
Shadow of the Colossus je zajímavá hra. Pohybujete se po obrovské krajině a hledáte monstrózní kolosy, které posílate do kytek, abyste zachránili vaší milovanou. Ve hře se nachází pouze 16 protivníků, ale přesto je to nezapomenutelná hra, protože každý soupeř je unikátní a každá zabijačka zabere několik minut, než ho dostanete, jelikož je zranitelný pouze na několika místech na těle a než se k nim dostanete, tak to chvilku zabere... nějak jsem se rozepsal, ale to není na škodu. V kosce je prostě Shadow of the Colossus klenot a kdo ho nehrál, tak ať to zkusí.

Render Junkies se pokusili udělat takovou free verzi této gigantické PS2 hry. Asi všem bude jasné, že vše je podáno hodně minimalisticky. Prostě jste samurai, ocitáte se v koloseu a přitom se na vás hrne jeden mechanický protivník za druhým a vy je celkem v pohodě posíláte na druhý břeh Jordánu. Zatím nic moc, co? Jenže za chvíli se z nic právě stane moc. Začnou totiž přibývat další a především velcí mechové a ti už jsou zranitelní jenom na určitých místech a tak si budete muset sem tam povyskočit na záda a podobně. Bohužel nepřátelé přibývají a přibývají a až jich bude tak tisíc, tak stejně půjdete i vy na ten druhý břeh Jordánu. Ono totiž k vaší smrti stačí jenom jeden špatný dotyk s protivníkem...

Grafika je hodně dobrá. K tomu máte na výběr z široké škály rozlišení. Zvuky odpovídající. Hratelnost by mohla být lepší. No jo no, celá hra by měla být lepší. Jsem holt zmlsanej mlsavec, ale tu sedmičku dám... howgh:-).

stáhnout hru

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 4 + 4 =

GARMEM | 06.09.08 v 16:46

AKE JE HESLO?? NA UNZIPOVANIE HRY prosim

Lokutus74 | 02.05.07 v 13:10

Klikni na obrázek diskety a pak na DOWNLOAD.

MITVALSKyM | 02.05.07 v 11:33

poradte dá se to stáhnout?

Lokutus74 | 14.01.07 v 18:20

Kikinko, to je úroveň. Říká se přece prosím:-)!
Nicméně bych ti doporučil jiný server. Zkus to na nějakém chatu, tam bys mohla uspět.

Unknown_face | 14.01.07 v 16:04

poslyš,zaprvé tydlenc kecy typu "vosukejte me" mě serou,za druhý to bude těžko realizovatelný,když se neví kdo si a kde si,a za třetí tyhle řeči nemaj co dělat v akční rubrice,s tímdle si di do erotické rubriky,nebo nejlépe na jinej servr

kikinka | 14.01.07 v 11:48

vusukejte me

kikinka | 14.01.07 v 11:48

kikinka je kikinka

Lokutus74 | 14.01.07 v 10:25

Já jsem pro - 日本語

Unknown_face | 14.01.07 v 08:44

V "Američtihně",jak já říkám se používaj jiný slova,a obecně se používá více,a teda ohledně jazyků,tak jasně že se bude používat všehovšudy populární egyptština,nebo i antarktidština,to víš,tyhle super populární jazyky na sebe nenechaj dlouho čekat XDD.Jinak tahle diskuze byla v takovété náladě "kámošů nad pivem" Heh

Ada | 14.01.07 v 06:57

Jsem se divila, o cem se zde rozbehla tak dlouha diskuse.

No jooo, nekdo si vsim chybky. Ale "americtina" nevadi nikomu. Co prijde priste - kanadstina, brazilstina, egyptstina, snad i antarktidstina, ne?!

Lokutus74 | 13.01.07 v 19:45

1. 10 krát vymáčknutej beďar - prostě mlácení prázdné slámy. Kecání o tom stejným dokola...

2. Za komančů nám nařizovali, jakou řečí se musí mluvit a proto se ve škole učila ruština. Nerad bych se zase dožil doby, kdy nám někdo bude rozkazovat, jaká řeč je ta správná...

Unknown_face | 13.01.07 v 19:21

*Brežněvem

Unknown_face | 13.01.07 v 19:20

Já vím,že žádné dorty na usmířenou nenabízíš,protože to bylo myšleno ode mě.Nicméně,ňáko nechápu,jaks to myslel s těma beďarama a soudruhem Březněvem

Lokutus74 | 13.01.07 v 17:04

Nikde přece nepíši, že jsi blbec. Žádné dorty na usmířenou nenabízím, protože nejsem naštvaný. A téma o "amerikanizaci" českého jazyka už neřeším, protože tohle já neovlivním.

Unknown_face | 13.01.07 v 13:22

Nevim,o čem tu mluvíš,nicméně,jestli se tě ňáko dotýká co říkám,tak to hold nečti,a nemusíš kvůli tomu dávat kázání o tom, jakej sem to hold blbec.Bohužel,jestli jsi na mě z jakejhosi důvodu naštvaný,tak to klidně řekni,neočekávej,že ti seženu dort na usmířenou,ale budu aspoň vědět,co tě to tak štve na mě a čeho bych se měl v tvé přítomnosti vyvarovat.Nijak se nesnažím určovat"jakou řečí se bude kdákat",jen říkám,že Angličtina a Američtina se teď nosí.Nemyslel sem to nijak nepřátelsky,a jestli tě něco na mých příspěvcích štve,tak mi to řekni jako normální člověk.Nebudem přeci nepřátelé,když na tomto servru je to tak přátelský,ne?

Lokutus74 | 12.01.07 v 23:03

Udělal jsem chybu jako prase, beru to, ale proč tu mačkáš desetkrát vymáčknutého beďara mi není jasné:-(!
Jinak tvůj příspěvek nechápu. To se jako má určovat, jakou řečí se bude kdákat???
Soudruh Brežněv by na tebe byl pyšný...

Unknown_face | 12.01.07 v 18:43

ježiš,chyba jak hrom,Marian,ne Marina,pardón

Unknown_face | 12.01.07 v 18:42

No jo no,Marina a jeho sáhodlouhé přípěvky :D(jeden takový je u bojovky Ever nights),ale pravdou zůstává,že čeština padá do zapomění.Tudle sem viděl dva zpěváky,kteří byli z čech,a zpívali anglicky.Američtina je přeci jen "cool",ale Anglicky nebo Americky mluvícím zemím se to nedá dávat za vinu.Přeci jen,nemůžou v podstatě za to,že jejich jazyk je populární :)

Lokutus74 | 12.01.07 v 15:19

Tvůrci tvrdí - Final ... Finally!

Nuklearni-okurka | 12.01.07 v 14:15

Ahoj, neni to nahodou shareware? Když sem to stahoval tak se to menuje demo.

Jan Peka | 12.01.07 v 12:00

Bezva, děkuji za otevřený přístup:) Jen tak ze srandy bych Lokutuse chytil za slovo a pohrozil mrskáním v jídelně, pokud se to bude opakovat:) Pěkný den Vám všem!

Marian | 12.01.07 v 11:46

Ano, souhlasím s tebou. Jsme si toho vědomi a také proto máme v týmu korektorku. Nechtěl jsem o tom mluvit takle naplno, ale řekl bych, že nejpozději dnes večer budeme mít společný pohovor na téma "mimořádného zvýšení kvality její práce". Vláďa Ševeček má samozřejmě svou zodpovědnost, ale finální drží v rukou naše Malá Elfka. Bude mít co vysvětlovat...

Jan Peka | 12.01.07 v 11:39

Zdravíčko, vidím, že tu začíná hořet boj o Češtína (to je můj kobylek):) Páni redaktoři, prosím, nesnažte se přiblížit serverům jako je super.cz, z toho je fakt na blití:) Víte co, Vaše články čtou mladí lidé. Malé děti. Dítě se učí tím, co vidí - a až potom bude dostávat pětky z diktátů, ponesete na tom i Vy svůj díl viny - pokud si neosvojíte pravopis. Nejsem idealista, vím, že jako server asi nevyděláváte tolik, abyste si mohli dovolit korektorku, ale aspoň si to po sobě vždy přečtěte, nebo ať to před zveřejněním přelítne očima kolega, abyste odhalili takové boty jako "přibívat". Takže, mějte se žůžově a pamatujte - jste dosti navštěvovaný web, dbejte na ÚROVEŇ!! (neříkám, že ji jinak nemáte :-) )

Marian | 12.01.07 v 11:32

Pavle, osobně velmi oceňuji, že jste se pod svůj kritický příspěvek podepsal. Ale při vší úctě k vám - na chyby má člověk právo. Kdyby jich nebylo, nikdy bychom se nedozvěděli, jestli to, co děláme, je správně. To, co mne ovšem krajně irituje, jsou arogantně pojatá doporučení člověka, o kterém nevím - na rozdíl od Vládi "Lokutuse" Ševečka - že by základní školu absolvoval. Pokud byste byl diplomat (jako že na to podle mne máte), stačilo by v klidu redaktorovi naznačit, kde udělal chyby, on by je opravil a ještě by vám poděkoval. Tím nešťastným - z mého pohledu arogantním - dodatkem o základní škole jste se v mých očích dostal na úroveň někoho, kdo má potřebu rýpat do lidí. A tyto lidi já nerespektuji! Ještě ke stavu našeho jazyka - naprosto s vámi souhlasím, že obecně jde současná čeština "od desíti k pěti", a to i díky rozmachu angličtiny. Nicméně globalizaci nezastavíme, ani kdybychom se rozkrájeli na nudličky. Ta pojede s námi nebo bez nás, ale pojede.

Lokutus74 | 12.01.07 v 11:22

Promiňte, zasloužím veřejné mrskání v závodní jídelně...

artman | 12.01.07 v 11:11

Opraveno, děkujeme za upozornění. Na čsštinu by se opravdu nemělo zapomínat...

Pavel | 12.01.07 v 10:29

Pane redaktore! PřibÝvat se píše s Y! Možná jste měl chodit do základní školy, místo hraní počítačových her. Ostatní chyby nechávám bez povšimnutí, je to dnešní trend, tak co. Žalman z F.L.Věka je mrtev, a co nám záleží na řeči nějakého umrněného nárůdku uprostřed dekadentní Evropy? Že? Hlavně angličtina ať vzkvétá. Mě to fakt vadí, když inteligentní lidi neumějí rodnou řeč!


galerie

Samurai Colossus Samurai Colossus Samurai Colossus Samurai Colossus Samurai Colossus