recenze

Samurai Asshole

Samurai Asshole

Čepel katany zářící proti japonskému slunci a smrt v očích nepřátel. To je atmosféra, kterou z trochou nadsázky zažijete v dnešní hře s bojovým nádechem. Tak se chopte své zbraně a vyražte vstříc velkému zlu!
Jak známo, být samurajem není nic jednoduché být dobrým samurajem, který se nebojí takřka ničeho, kdykoliv se vrhá proti masám protivníků, má vždy čistou mysl a jeho pohled je ostřejší než katana v bambusovém pouzdře, to už je úkol takřka nadlidský. Ale což, v dnešní hře se do jednoho takového mistra japonského umění můžete sami převtělit a na vlastní kůži si vyzkoušet, jak kruté těsné je samurajské kimono.

Nepředbíhejme však a o několik kapitol a začněme hezky od začátku. Dnešní hříčka, byť se vám může úvod trochu honosnější, je v zásadě jednoduchá řezačka s ještě jednodušší myšlenkou: Buď vy, nebo oni. Po spuštění hry se ocitnete na jakési cestě ke klášteru. Váš samuraj stojí na levém okraji obrazovky a je odhodlán rozsekat vše, co mu jakkoli zkříží cestu. A to "něco" na sebe nenechá dlouho čekat. Zprava se pomalým tempem blíží dva ochránci kláštera s bambusovými holemi a obrovskou touho zbavit vás nadobro života. Inu, boj může začít. Arsenál pohybů a úkonů, které zvládá hlavní hrdina sice není příliš rozsáhlý, ale na krvavou řež bohatě postačí. Můžete se uhýbat do všech čtyřech směrů, bránit se katanou, sekat katanou a v případech, kdy budete obklíčeni nepřáteli ze všech stran je vhodné vyskočit a z pekelné situace vybruslit pomocí ladného salta. Toť vše, na první pohled jednoduché, ale překvapivě zábavné.

Hra má v základě několik etap, ale bohužel jejich počet je vzhledem k množství zábavy neskutečně malý, takže v případě, že vás tahle hříčka chytne u srdce, nezbude vám nic jiného než si po každém dohrání spustit celý kolotoč řezání, sekání, zabíjení a bojování hezky od začátku. Na závěr je mým dobrým zvykem popsat vzhled herního prostředí, grafiku a také zvukovou část hry. Co se týče Samurai Asshole, budu velmi stručný, neboť ke zpracování nemám vůbec žádných námitek. Autoři jsou profesionálové, a proto i výsledek jejich snažení působí více než dobře. Nezbývá než vám popřát chladnou hlavu a rychlou ruku!

stáhnout hru
Wellard

autor
/ Wellard

Skóre

95 %

další recenze tohoto autora


diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 3 + 5 =

kahi | 01.01.04 v 21:52

1) tak teda zapálenost autora textu výše mě vždy rozesměje :)
2) tadyta hra, je blbost, hned zdůvodním.
3) považuje autor text za recenzi?
4) proč dostala hra 95%? (asi to recenze bude, co?)
5) je autor textu autorem hry? asi ano. pokud ne tak nechápu proč takovej balast propagujete.
6) "Můžete se uhýbat do všech čtyřech směrů" - nemůžete uhýbat. můžete leda tak před "ochráncema kláštera" zdrhat, což je může protivníky vyprovokovat k "útoku", pokud si doteď neuvědomili, že jejich "touhou je nadobro váz zbavit života" - často na to zapomenou (legrační).
7) protivníci jsou debilní (to není vulgarismus, to je označení úrovně inteligence) - pokud toho hada ve třetím levelu vylákáte ven, a pak mu skočíte za hlavu, v pohodě ho rozsekáte (musíte do hlavy). na tohle zřejmě autoři zapoměli, ale to se stává.
"Autoři jsou profesionálové" -hahaha

" a proto i výsledek jejich snažení působí více než dobře" - na mě teda působí hnusně. :)

" Nezbývá než vám popřát chladnou hlavu a rychlou ruku!" - každopádně, musíte být hodně rychlí, protože hra skončí, než se nadějete.

"má vždy čistou mysl a jeho pohled je ostřejší než katana v bambusovém pouzdře" - hele, todle není literární kroužek, tohle má být recenze (když hru hodnotíte, tak to asi recenze bude). Pokud to ovšem autor myslel jako ironii, tak teda, to byl gól. :)

x) ale jo, stáhněte si to, je to prdel (ale bacha, je to "krvavá řež"). :)

Hi

Kahi

Pychy | 30.11.03 v 13:40

I když jsem našel spouštěcí program stejně to nejde. Proč?

cross | 30.10.03 v 18:35

A jak to v tom Flashi spustim???
Kde ho mam v compu a jak to tam otevru???

Tommy | 28.10.03 v 22:38

spustíš to ve flash playerovi.
najdeš to myslím na www.macromedia.com

Jind005 | 28.10.03 v 21:23

Včem se o puští v jakem programu?Já tam mám jenom tu příponu *.swf

Jonar | 24.10.03 v 12:29

Ahoj lidi neni to nic extra a le ma to 208 kb takze hustyyyy


galerie