recenze

Run n Gun

Run n Gun

Většina z vás určitě zná postavičku Megamana (nebo o ní minimálně slyšela). Kultovní asijský hrdina bojuje za nás všechny tak, že se stal kultovním. Dnes tu máme graficky i hratelností podobnou hru, která si s jeho kvalitami téměř nezadá, takže – do toho přátelé!
Synonymum Megamana, které jsem v perexu použil, je podle mne na místě. Podobná grafika, podobně aktivní hrdina, podobně příjemná a motivační hratelnost.

V Run n Gun ovládáme opancéřovaného hrdinu, který spolu se svým nejlepším přítelem – automatickou zbraní – dobývá svět plný nepřátel. A dobývá ho agilitou, akčním přístupem a hlavně razancí, která se nezastaví téměř před ničím. Dnešní gameska navazuje svým provedením na řadu kvalitních arkádových „automatových“ stříleček, které zaplavily svět v poslední dekádě minulého století, a které oslovily řadu pařanů, pařanek a pařančat. Grafika je akorát, atmosféra motivační a hratelnost je fantastická. Je obdivuhodné, co dokázal autor vymačkat z prostředí vývojového Game Makeru!

Mám jen trochu smůlu, že se mi nepodařilo detekovat autora této hry, neboť ve hře samotné se nepublikuje. Rozhodně bych mu (nebo jí…) chtěl vzdát hold a udělit řád „velkého Guru“. :-)

stáhnout hru

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 4 + 4 =


galerie

Run n Gun Run n Gun Run n Gun Run n Gun Run n Gun

naše databáze obsahuje: 26 944 her

Nejlepší hráči dne

Sponzoři ligy

inzerce