recenze

Rocket Jockey

Rocket Jockey

Když přiletí ufouni a tažným paprskem z vašeho pozemku odloudí stádo krav, nemůžete to nechat jen tak. Musíte nasednou na raketu a stádečko lasem zase hezky stáhnout zpět. Tak trochu šílená vesmírná střílečka, ve které to rozjedete jako správný kovboj.
Vezměte do ruky laso a jde se na to…

Prolétáte skrze vesmír, který představují tři úrovně plné meteorů, střílejících děl, nepřátelských kosmonautů a dalších bytostí řekněme. Vašim úkolem je samozřejmě se dostat až na konec a během toho shrabovat zpět vaše stádo. Kravky si jen tak volně poletují vesmírným vakuem a vy je musíte lasem přitáhnout zpět. Laso působí také jako zbraň proti všem zmíněným sokům. Chytat krávy je více než žádoucí, neboť dostanete-li nějaký ten zásah, a ten vzhledem k úzkému manévrovacímu prostoru jistě utržíte, není to žádný problém, pokud jste předtím ukořistili alespoň jednoho kosmického přežvýkavce a jedete dál. V jiném případě ztrácíte život. O situaci vás nakonec přehledně a jednoduše informuje modrý panel v rohu hrací plochy.

Principielně velmi jednoduchá gameska, která je hratelná, zábavná a není ani příliš dlouhá, což já osobně vnímám jako plus.

stáhnout hru

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 3 + 5 =

Sůvička

Sůvička | 18.12.16 v 01:22

Pěkná hra.


galerie

Rocket Jockey Rocket Jockey Rocket Jockey

naše databáze obsahuje: 26 944 her

Nejlepší hráči dne

Sponzoři ligy

inzerce