recenze

RobotZ DX

RobotZ DX

Dnešní titul by se dal zaškatulkovat do kategorie old-schoolových předělávek. Tentokrát se ujmete role vojáka, který se potuluje z arény do arény a musí zničit všechno, co mu stojí v cestě. Není to vůbec snadné, neboť nejprve je potřeba zničit ochranný štít nepřátel…
Dokážete vyčistit všechny bojové arény a zůstat naživu?

Ovládáte osamoceného vojáčka, na jehož bedrech leží vyklizení třiceti levelů s tím, že se ho nikdo a nic nesmí dotknout. Váš úkol je jasný vystřílet všechno, co se hýbe. Ještě předtím ovšem musíte zlikvidovat jeden či více obranných mechanismů, které dávají stoprocentní odolnost robotům. Až poté se můžete pustit do střelby po pohyblivých terčích. Neplatí to ovšem vždy. Některé robůtky lze zničit i bez tohoto předpokladu. Ať už je to jak chce, vždy musíte být ve střehu, rychle pálit a ještě rychleji uhýbat, protože každý zásah znamená ztrátu života. Jakmile je zničen poslední soupeř, postupujete dále.
Nebudete ničit jen kdejakého robota, ale také se vyplatí ničit co nejvíce (všechny) okolních předmětů. Za ty totiž získáváte body a dostatečný počet bodíků je cestou, jak získat další život. To nakonec souvisí i s rychlým plněným levelů v časovém limitu a sbíráním disket apod. Bodů a životů tady není zkrátka nikdy dost.

Přímočará a svižná akce, kterou ocení zvláště příznivci starších kousků z ještě starších herních zařízení. Pro někoho chvilková záležitost, která ovšem určitě potěší.

stáhnout hru

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 5 + 2 =


galerie

RobotZ DX RobotZ DX RobotZ DX

naše databáze obsahuje: 26 944 her

Sponzoři ligy

inzerce