recenze

Robocop 2D 3

Robocop 2D 3

Město Detroit se zmítá v naprostém chaosu. Zásadní podíl na tom má nevídaná vlna kriminality, která se rozrůstá a postupně pohlcuje vše co jí přijde pod ruku. Poslední šancí na navrácení hospodářské stability je vymícení zločinu ze všech temných koutů. A kdože je tohoto úkolu hoden? Kdo jiný než Robocop.
Je to tak. Tento obrnění klučina, jež měl v minulosti nepřijemnou nehodu, se nenechá nikým a ničím zastrašit. Ke štěstí mu stačí jen nabitá bouchačka a trocha toho nebezpečí.

S tímto členem detroitského policejního sboru se nemáte v temných ulicích absolutně čeho obávat. Mezi nepřáteli prochází jako nůž máslem a zanechává za sebou jen spoušť. A o to vlastně v této hře jde. Jak se tak procházíte po rozlehlých ulicích, máte jediný úkol. Postřílet všechny opovážlivce, jež se vynoří odkudsi z temnoty, s úmysly vám ublížit. Menší sprška střel jim oznámí, že nemají šanci a vy pokračujete dále. Nepřátelé jsou ovšem důvtipní a před vaší palbou se dokážou skrčit a tím se jí vyhnout. Vy samozřejmě můžete činit to samé a ještě skákat. Nejsou zde opomenuty i další zbraně. Ty získáte z rozbitých beden, kterých je všude dostatek. No a pokud vám vše půjde od ruky, boss na sebe nenechá dlouho čekat.

Robocop 2D 3 je klasickou akční hrou, u které mi vadil jen trochu pomalejší pohyb vaší postavy.

stáhnout hru

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 1 + 4 =


galerie

Robocop 2D 3 Robocop 2D 3

naše databáze obsahuje: 26 944 her

Nejlepší hráči dne

Sponzoři ligy

inzerce