recenze

Revelation

Revelation

Revelation je akční hra, která je, ač se to zdá neuvěřitelné, vytvořena v AGS, což je nástroj určený pro tvorbu dobrodružných her. Jak to dopadne, když se skloubí engine pro tvorbu adventur s čistokrevnou akcí se můžete přesvědčit právě dnes.
Dnes tady máme jednu moc hezkou hru pro ty pravé tajné agenty, kteří se nezaleknou žádné svízelné situace. Ujmete se ovládání agenta, jehož úkolem je dostat se z jednoho místa na druhé. Cestu mu však kříží spousta protivníků, jež je po zuby ozbrojena, kdežto náš hrdina je zpočátku vybaven pouze nožem. Záhy se však zmocníte pistolky a pokud budete chvíli hledat, určitě naleznete také samopal. Přestože je náš agent skutečným specialistou a hned tak se nerozsype, dozajista mu přijdou vhod léčivé lahvičky, těch je sice poskrovnu, ale jestliže se budete alespoň trošku snažit, pak vám jistě vystačí.

Grafika je, jak jste už zajisté postřehli, zpracována ve dvou rozměrech. Třebaže nedisponuje vysokým rozlišením, rozhodně se na ni docela hezky kouká, vše působí neuvěřitelně detailním až živoucím dojmem. Ovládání je velice jednoduché, vystačíte si v podstatě s kurzorovými šipkami a mezerníkem, zbraň měníte jako ve většině jiných akcích čísly. Jediné negativum, které se mi podařilo vyšťouchat je fakt, že hra je až žalostně krátká, na druhou stranu máte ale možnost levely upravovat či vytvořit nové, jak na to naleznete v přiloženém souboru. Pokud jste tedy někdy chtěli být tajným agentem, máte jedinečnou příležitost, tak už na nic nečekejte a hrajte.

stáhnout hru

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 4 + 3 =


galerie

Revelation Revelation Revelation

naše databáze obsahuje: 26 944 her

Nejlepší hráči dne

Sponzoři ligy

inzerce