recenze

Return to Sector 9

Return to Sector 9

Vesmír v celé své nekonečnosti skrývá mnoho tajemného, které ne vždy lidská mysl dokáže pochopit. To, co je však v tomto případě zcela zřejmé, je hrozící nebezpečí v podobě vesmírného hmyzu, jenž se snaží uzurpovat poklidně si kolem Slunce rotující Zemi.
Proti nim se staví poslední a jediná naděje v podobě malé raketky se zručným pilotem v hlavní roli.

Na úvod jste doslova vrženi do vesmíru, kde se musíte záhy zorientovat a zkoncetrovat, neboť jinak sotva vydržíte odolávat drtivým útokům obřích chroustů nebo něčeho podobného. Přicházejí ze všech stran, a tak je dobré se s vaší lodí otáčet o třistašedesát stupňů a mít vše tak nějak pod kontrolou. Každá úroveň má několik řekněme podúrovní a je zakončena například soubojem s obřím červem. Na výběr máte několik vesmírných bojových plavidel, přičemž každé má svoji specifickou zbraň a vlastnosti. Ty ovšem musíte nejprve odemknout. Kritériem je uhrané skóre, popřípadě postup ve hře. Dále se zde hraje také o medaile a existují další herní módy.

Tak jako v každé vesmírné střílečce i tady rovněž naleznete určitý arzenál zbraní. Příjemným doplňkem je i možnost změnit barvu lodi. Grafika je rovněž na velmi dobré úrovni. Od této hry se jen tak neodtrhnete.

stáhnout hru

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 3 + 5 =

Berann | 24.10.07 v 23:29

Jedna z mála freeware her, co si mě dokázala udržet tak dlouho. Ze začátku až moc jednoduché, později to bez nadupané lodě a superrýchlých reflexů až k bossovi nedotáhnete. A to je na této hře super: spousta bossů, někteří (zvláště ty pozdější) extrémě težcí, spousta lodí, možnost jejich upgrade, získávání "expíků" na upgrade lodí, a překvapivě ne jenom bezduché střílení, ale i trochu přemýšlení o tom kam se ta masa nepřátel asi právě pohne, a kam bude střílet. Jestli si chcete stáhnout nějakou opravdu dobrou free hru, doporučuji vám tuto.


galerie

Return to Sector 9 Return to Sector 9 Return to Sector 9

naše databáze obsahuje: 26 944 her

Sponzoři ligy

inzerce