recenze

Return of the Space Cowboy 2

Return of the Space Cowboy 2

Vesmírný kovboj se vrací a má k tomu pádný důvod. Kdo jiný by postřílel smečku monster bez nároku na honorář? Tentokrát ale s sebou má parťáka, čímž celá hra získává na přitažlivosti v podobě multiplayeru. Stále zůstává zachována jednoduchost a přímočarost gamesek z konce minulého století.
Prostřílejte si cestičku skrz chodící teror a zajistěte vesmíru zase trochu toho klidu v dnešním vylepšeném pokračování.

Postata hry se nezměnila. Se zvolenou postavou budete procházet různými levely v různých prostředích s úkolem zlikvidovat všechno, co tam žije. K tomuto účelu disponujete střelnou zbraní, která po několika projektilech spolehlivě nepřítele zneškodní. Správný kovboj však musí mít laso. I to máte a slouží ke svázání, ale ne nastálo, takže bez laserové bouchačky se prostě neobejdete. Jakmile je areál čistý, můžete se přemístit dále. Nemohou chybět bonusy a vylepšení, takže vaše střely se budou šířit třemi směry a životy vám zajistí delší pobyt na této planetě. Jestliže si pamatujete na obzvláště prudící moment, kdy jste byli zasaženi střelou a museli tak celou úroveň opakovat, vězte, že zde již tomu tak není. Život přirozeně ztratíte, ale pokračujete v rozehrané situaci.

Když se k tomu přidá ještě možnost hrát s kamarádem v kooperaci, stává se z dnešního titulu poměrně solidní dílko.

stáhnout hru

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 2 + 4 =


galerie

Return of the Space Cowboy 2 Return of the Space Cowboy 2 Return of the Space Cowboy 2