recenze

Resistance

Resistance

Chvilku jsem přemýšlel, jestli si tahle hra zaslouží, aby vyšla. Pravdou je, že spousta chyb hru dělá trošku nepříjemnou, ale za tu práci, kterou autor předvedl a přes fakt, že se nejedná o katastrofu, vám ji dáme.
Začneme kladnými věcmi, příběh je klasický, bojujete proti teroristům, kyborgům, robotům, no prostě samí zlí nepřátelé. Projdete si trénink, který vás naučí jak střílet a jaké zbraně budete v průběhu hry mít. Ty jsou opravdu realisticky provedené a špatně by se na nic hledalo něco zlého, možná jenom dlouhá doba nabíjení. Grafika je výborná, sice hra je už nějaký ten rok stará, ale stále to vypadá výborně. Nechybí výstřiky krve a úhybné manévry nepřátel. Mise mají občas i náplň, ale tady se začíná lámat chleba.
Pokud objevíte, co musíte v dané lokaci udělat a vy uděláte třeba první krok, hra vás pošle do další mise. Dám příklad, v první ostré misi jsem měl otevřít laptop a něco vytisknout, vedle mě stál nepřítel, který do mě řezal hlava nehlava a já podle všeho úspěšně splnil misi. Další docela šílená věc je občasná tupost nepřátel nebo vašich kolegů, kteří vlastně jenom stojí a třeba střílí do nejbližší překážky, to, že vám teroristi třeba naběhnou do jedněch dveří a to všichni, už nezaslouží komentář. Poslední kapkou, která zabránila nějak více kladné recenzi, je dlouhá instalace a načítání map. Přesto se jedná o slušnou akci, která ovšem trpí hromadou neduhů.

stáhnout hru

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 5 + 3 =

Sůvička

Sůvička | 12.12.16 v 00:54

Perfektní hra.

Jana-Šibravová

Jana-Šibravová | 11.09.16 v 19:24

tak jde se chránit lidi

Iveta111

Iveta111 | 05.09.16 v 20:38

Zajímavá hra.


galerie

Resistance Resistance Resistance