recenze

Resident Evil Racoon Madness

Resident Evil Racoon Madness

Jeden život, dvacet minut časového limitu a opravdu mnoho monster řítících se na vaši osobu. Dokážete si prostřílet cestu a prchnout z tohoto domu hrůzy? Zvolte si ze dvou hratelných postav a dejte se do svého pokusu o přežití.
Fanouškovská hra s motivy hororového titulu Resident Evil. Tím je náplň hry určena de facto sama.

Ocitáte se v podivné budově – skladu – kde toho rozhodně moc není, pokud jde o nějaké zásoby. Zato je plný nebezpečí v podobě mutantů a zombíků, kteří si to neomylně směřují k vám. Vzhledem k jejich přesile vás mohou skvěle obklíčit a pak už je velice těžké přežít. Proto je likvidujte s dostatečným předstihem a dálky. Náboje se tu povalují v dostatečném množství stejně jako lékárničky. V každé lokaci musíte najít dveře vedoucí dále, takže by se mohlo zdát, že střílení potvor je zbytečné. Omyl. Únik vám umožní pouze skóre v určité výši, které musíte dosáhnout.

Vcelku jednoduchá hra. To by až tak nevadilo. Nicméně malinko ji sráží nedokonalé pohyby v místnosti, kdy se zaseknete barel, stůl, respektive jeho roh, a musíte kousek popojít. O stejné u dveří, chcete-li je otevřít. Pokud máte pár chvilek, vyzkoušejte a zabijte pár monster.

stáhnout hru

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 4 + 4 =


galerie

Resident Evil Racoon Madness Resident Evil Racoon Madness Resident Evil Racoon Madness Resident Evil Racoon Madness

naše databáze obsahuje: 26 944 her

Nejlepší hráči dne

Sponzoři ligy

inzerce