recenze

Reaper

Reaper

Leteckých her není nikdy dost, proto jsem vždy rád, když nějakou novou objevím. V téhle budete mít několik úkolů, pět druhů futuristických letadel a spoustu nepřátel na obzoru. Ve vzduchu holt není legrace. Je třeba se vyhýbat kulometné palbě a nepříjemným raketám, které si na těchto místech zjevně libují.
Reaper nelze označit za letecký simulátor, ale na ten si zjevně ani nehraje. Se svými letadly, které vypadají trochu jako z budoucnosti, se tvůrci spíše rozhodli udělat hru, ve které se hlavně pobavíme a možná trochu pokocháme krásnou krajinou. Zda se jim jejich záměr splnil se brzy dovíte.

Jakmile začnete ovládat letadlo, nemile vás překvapí ovládání, které ještě navíc nelze změnit. Jak už tomu tak bývá, s pohybem kurzoru nahoru se pohybujete směrem dolů a naopak. Byť se na to dá zvyknout, spíše bych uvítal možnost to změnit. Není to ale zase tak strašné. Po chvilce se začnete pohybovat tak jak chcete, aniž byste neustále naráželi do země.

Horší je to s grafikou. Byť se autoři snažili o to, aby okolí vypadalo dobře, nepovedlo se jim to úplně dokončit. Občas se zde totiž setkáte s věcmi jako je vypadnutí obrazu v některém místě, či ještě „lépe“ se setkáte se sloupem, jenž se z ničeho nic objeví ve vzduchu. Ani se zvukem se to nemá moc růžově. Žádná doprovodná hudba vás tady nečeká a místo pořádné kulometné palby slyšíte jen jakýsi pokus o ni.

stáhnout hru

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 2 + 1 =


galerie

Reaper Reaper Reaper