recenze

RC Spider Hunter

RC Spider Hunter

Umístit malou formuli 1 do obytného prostoru s tunami gigantických pavouků je věc vcelku úchylná. Zvláště pak může-li naše vozítko střílet jako divé. A právě toto je základní náplň 3D hry RC Spider Hunter, střílečky jako řemen. Ale i řemen musí mít svou kvalitu…
A opět tu máme hru z produkce OTS Software. Celý našponovaný jsem se pustil do jejího hraní, abych zjistil, že se opět nevymykáme zajetému stylu, který by rozhodně bylo lepší kreativně změnit k lepšímu či definitivně opustit.

Roztomilá formulka je v našich rukou hrozivá zbraň. Zvlášť to platí vůči pavoučím nestvůrám, kterými je prošpikovaný celý labyrint, ve kterém se pohybujeme. No, labyrint, ono se spíše jedná o prachobyčejnou bytovou jednotku, která nebyla evidentně delší dobu uklízena. Jak jinak si lze vysvětlit takové množství arachnidů na jednom místě? Naším jediným zato pořádně stereotypním úkolem je projíždět bytem a likvidovat pavouky, pro které jsou charakteristická velká, dalo by se říci až nevinná kukadla. Tak si to jezdíme a ničíme tuto havěť a tak pořád dokola. Grafika je prostá, není však vyloženě odpudivá. Pavouci se chovají jako pavouci, rychle útočí, rychle se vzdalují, nicméně na hratelnosti nám to nepřidá. Ale jsou to prostě stupidní kreaturky, takže jejich tupost tu ani tak nevadí.

Proč tahle hra ode mne dostala pěkných 74%? Asi z úcty ke snaze kolegů z OTS software, kteří i když se stále nepoučili, jak udělat špičkovou hru, přesto se snaží zlepšovat a zlepšovat. Věřím, že jednoho dne se probudím, stáhnu si jejich poslední gamesku a slastně si ji vychutnám. Zatím je to ale sci-fi.

stáhnout hru
Marian

autor
/ Marian

Skóre

74 %

další recenze tohoto autora


diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 3 + 3 =


galerie

RC Spider Hunter RC Spider Hunter RC Spider Hunter RC Spider Hunter RC Spider Hunter