recenze

Raven Assault Squad

Raven Assault Squad

Bojujte pro peníze, stůjte smrti tváří v tvář! Toto je motto dnešní akční hry s létajícími mechy v hlavní roli. Po vzoru Mechwarrior se vydáváte ve svém obrněnci zničit ostatní vám podobné. Zábava? Velice slabé slovo.
Série Mechwarior způsobila obrovský boom, který pokračuje i několik let po vydání prvního dílu. Není proto divu, že hry s podobnou tématikou pronikají do freeware vod dnes a denně. Raveb Assault Squad je toho důkazem.

Abych pravdu řekl, vozidla v dnenšní hře nejsou tak přímo obrovské tuny železa, ale spíše vznášedla obřích rozměrů. Máte na výběr ze tří druhů vznášedel, každé je jinak vyzbrojeno, opancéřováno a jinak se pohybuje. Po výběru vozidla následuje výběr planety, na které budete hrát a výběr módu, který budete hrát. Zpočátku máte přístup pouze na jednu planetu, vstup na ostatní si musíte koupit za kredit, který dostáváte za vítězství v bitvách. Souboje jsou rozdělené do několika kategorií (deathmatch, search and destroy,…) a jsou více či méně zábavné, ale mají společné to, že vždy čelíte přesile jiných mechů. Naštěstí moc inteligence nepobrali, a tak stačí jen vhodné načasování útoku (Mezerník), správná rychlost (šipka dopředu/dozadu) a hlavně se k nepříteli vmanévrovat (šipky doleva/doprava, pokud se chcete strefovat, musíte držet i klávesu Shift). Nic složitého, přesto jsou souboje velice zábavné. Navíc vás určitě překvapí i hloubka, do jaké se autoři pustili při zpracování RAS.

Graficky je na tom hra více než dobře, už jen proto, že je kompletně 3D a hru vidíte z kokpitu mecha. Zvukově je na tom taky velice dobře, a tak je vždy co poslouchat. Celkově mám ze hry velice kladný dojem a všem příznivcům rychlé akce tuto hru doporučuji.

stáhnout hru

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 3 + 5 =


galerie

Raven Assault Squad Raven Assault Squad Raven Assault Squad

naše databáze obsahuje: 26 944 her

Sponzoři ligy

inzerce