recenze

Raklem: War on Earth

Raklem: War on Earth

Představte si svět, ve kterém lidský život nemá téměř žádný význam a člověk je pouhým maniakem s pistolí, jehož jediným životním cílem je postřílet všechny kolem sebe. Tak právě v tomto světě se octnete, pokud se rozhodnete stáhnout tuto gamesu.
Raklem je hrou, která se příliš nevyžívá v nějakém příběhu se spletitou zápletkou, ale zároveň si na to ani nehraje. Jedná se zde zkrátka o prostou řežbu a jedinou vaší náplní je postřílet co nejvíce ostatních lidiček. Ti vám to však nehodlají ulehčit, a tak stejně jako vy, mají přístup k palným zbraním. A vzhledem k počtu protivníků a tomu, že jdou všichni hlavně po vás, si možná již teď dokážete představit, že nebude až tak jednoduché je střílet po desítkách.

Ve vašich rukou se najednou objeví pořádná zbraň, která má navíc tři mody střelby (můžete pálit po jednom, dvou nebo třech nábojích). Musíte však velmi dobře zvážit, kdy si můžete který mod dovolit. Pistole je totiž zbraní, jenž bez munice nemá prakticky žádné bojové využití, leda byste se rozhodli nepřítele umlátit rukojetí, ale to zde bohužel není možné. Máte tedy do začátku 15 nábojů v zásobníku a nějakou tu hladinu zdraví. Pokud si říkáte, že 15 nábojů není zrovna moc, máte úplnou pravdu. Stačí to na vyřízení dvou až třech dalších hráčů. Proto se zde po mrtvolách objevují balíčky s municí, nebo s lékárničkou a navíc nad vašimi hlavami občas proletí letadlo, jenž vám po sobě zanechá zásilku.

Vizuální stránka tohoto titulu je velmi chabá a nepočítejte ani s těmi nejmenšími efekty (pokud nepovažujete rozplácnutou postavu na zemi za efekt :-)). Na herní plochu nahlížíte seshora a díky tomu o ní máte dobrý přehled. Zvukově už je na tom trochu lépe, tiché okolní zvuky krajiny nejsou špatné...

Rozhodnutí je ale na vás, pokud byste se rádi vyřádili a postříleli pár panáků, kteří vám nechtějí dát pokoj, pak rozhodně neváhejte. Jestliže však čekáte od hry také pořádnou grafickou stránku a kvalitní příběh, pak byste měli patrně šáhnout někam jinam.

stáhnout hru

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 3 + 4 =

UnHynek | 22.03.07 v 10:48

Zdravím Roku, zkoušel jsem IE7 a Mozillu, bohužel jsem na žádné chyby nenarazil. Posílám email, děkujeme zapomoc..

KopRus | 21.03.07 v 19:32

A kterou verzi IE používáš?

Roku92 | 21.03.07 v 18:53

cau vsem adminum a redaktorum tohoto serveru je to tu fajn akorat ze dialogova okna se nezobrazuji cela (aspon v exploreru)takze obrazky ci online hry sou videt jen z pulky


galerie

Raklem: War on Earth Raklem: War on Earth Raklem: War on Earth