recenze

Raid’em

Raid’em

Velice hutná vesmírná střílečka co do počtu nepřátel, tak i střel, které proti vám jdou. Jestliže jste dostatečně rychlí a máte dobré oči, možná budete slavit úspěch. My „slepí“ budeme rádi, když nás ze všech těch světýlek nebudou bolet oči. Usedněte do kokpitu, zvolte si úroveň a běžte na to.
Od samého začátku se budete mít co ohánět. Životů je málo a nepřímou úměrou k počtu životů se k vám řítí nepřátelské lodě.

Ovládáte malou, nenápadnou raketku, které průlet úrovněmi stěžuje jeden jediný fakt, a to horda nepřátel jak ve vzduchu, tak na zemi. Jelikož je tu značná přesila „těch zlejch“, musíte mít neustále prst na spoušti, střílet a snažit se uhýbat nepřebernému počtu střel. Každý zásah vás samozřejmě poškodí, a tím přiblíží k smrti. Ať už jste sebelepší pilot v tomto herním žánru, bude to od samého začátku křest ohněm. Na obrazovce se odehrávají přímo barevné orgie a někde mezi všemi těmi výbuchy, zásahy a střelami se pohybujete vy. Jen škoda, že to skoro není vidět. A tak schytáte pár zásahů a můžete začít znova. Chce to velkou dávku trpělivosti, než si zvyknete na to šílené dění na obrazovce a z tohoto pohledu hra poněkud ztrácí na hratelnosti. Obtížnost lehká rozhodně nezajišťuje nějaké klidnější brouzdání oblohou a příležitostné zkosení letadélka. Za všech okolností je to pěkná mela, ve které vám naštěstí může pomoci druhý hráč nebo nějaký ten bonus v podobě lepší zbraně.

Celkově je to hra spíše pro otrlé hráče. Sami si moc nezahrajete, ale s kamarádem po svém boku na téže klávesnici by to mělo být lepší.

stáhnout hru

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 4 + 4 =


galerie

Raid’em Raid’em Raid’em

naše databáze obsahuje: 26 944 her

Nejlepší hráči dne

Sponzoři ligy

inzerce