recenze

Racing Car Space

Racing Car Space

A tak jsem se těšil, že zase jednou zasednu do kokpitu F1 a projedu se vesmírem. Což o to, formule tu je, dráha ve vakuu také, ale co to? Ono se tu nezávodí „po klasicku“? Ona je to střílečka? Střílečka jako Dúúm? Hmmm!
Koho by napadlo posadit formuli s dráhou do vesmíru? Nota bene do vesmíru plného létajících talířů s plně nabitými kanóny? A navíc s mírně nazelenalými minami všude okolo? Jen blázna… a Oliver Garcia F. asi blázen bude…

Tím „bláznem“ jsem nemyslel nic negativního, ba naopak. Líbí se mi ujeté nápady tohoto typu. Škoda jen, že originální idea Racing Car Space je o kousek vpředu před grafikou a bohužel tak dva světelné roky před hratelností. A takový by to mohl být hit! Ovládáme prozaicky závodní auto na dráze zavěšené kdesi ve vesmíru a na první pohled by se mohlo zdát, že si řádně zazávodíme. Opak je pravdou! Pokud se nám v rozumném časovém horizontu (v lepším případě tak do 15 minut) podaří vstřebat hrůzostrašné ovládání, pak teprve pochopíme, že se tu před námi ve své majestátnosti netyčí závodění, ale chemicky čistá střílečka. Navíc chemicky čistá střílečka na čas. Díky fajn grafice nás to může do určitého okamžiku i bavit, ale pak… „pak přijde ZÁKON“ (pardon, chtěl jsem říci NUDA. To víte, Limonádový Joe je můj oblíbený film…)

Komu se nelení, tomu se zelení, takže pokud vstřebáte negativa, hra vás může i motivovat.

stáhnout hru

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 1 + 5 =

Marian | 27.11.06 v 10:35

Stáhnout hru (disketa s číslem 6.5 MB na této stránce), nainstalovat a... hrát... nic víc, nic míň... :-)

Jinka | 25.11.06 v 13:23

jak si tady můžu zahrát hru?!!!!!!!!!

Marian | 22.11.06 v 18:56

...za legálnost v tomto případě podle mne zodpovídá autor hry. Pokud používá na vývoj hry nelicencovaný 3D Game Maker (či jakýkoli jiný komerční soft), není na Freegame, aby řešila tento problém. V okamžiku, kdy bude potvrzeno a doloženo, že tomu tak je, Freegame zareaguje samozřejmě v souladu s krédem "...a se mnou příjde ZÁKON!" :-).

Dany | 22.11.06 v 18:52

Dopurucuju proverit legalnost hry...3D Game Maker je casto illegalni...


galerie

Racing Car Space Racing Car Space Racing Car Space Racing Car Space Racing Car Space