recenze

Quantum Shield

Quantum Shield

Další tuctová vesmírná střílečka nebo povedený titul? Tak to je asi hlavní téma, které člověka napadne při prvním pohledu na nový space shooter. Ten dnešní zaujme hlavně systémem nákupu zbraní či brnění a doprovodným příběhem.
Orientovat se v obrovském množství stříleček z vesmírného prostředí, které dnes a denně vycházejí, není opravdu žádný med. Proto se snažíme vybírat převážně ty nejkvalitnější gamesky, které naleznete ve speciální sekci. Tu dnešní má na svědomí nepříliš známý vývojářský tým Hostile Space Entertainment.

Quantum Shield obsahuje i vcelku propracovaný příběh. Hardcore hráče ale zajímá převážně akce, a tak ho mohou vesele ignorovat. Na Zemi a celou Sluneční soustavu útočí nepřátelé a vše je ve vážném ohrožení. Vy jste jediná a poslední naděje na záchranu lidstva. Celý děj se posouvá dále předěly mezi jednotlivými levely, kterých je vcelku slušné množství. Jedná se asi o hodinku čistého herního času. Svojí vesmírnou loď můžete díky kreditům ze zničených protivníků postupně vylepšovat. Je jen na vás, jakou taktiku zvolíte. V ní je základ úspěchu. Pokud přijdete na to, co a jak nejlépe vylepšit, hra se velmi zjednoduší a stanete se prakticky neporazitelným. Hratelnost je však stále solidní, k čemuž přispívá hlavně velká rozmanitost nepřátel.

Fajnšmekry potěší nadstandardní grafika, v některých momentech by možná ocenili více různých efektů, ale budiž. Hudba je téměř o ničem, po celou hru jsem ji prakticky nevnímal. Škoda, že jí autoři nevěnovali více času. Zvuky také nijak nevynikají. Přes některé nedostatky je ale Quantum Shield povedená hra stylu "sestřelvšechnocovidíš". Nic vám nebrání ji vyzkoušet a pohodlně se odreagovat.

stáhnout hru

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 2 + 5 =


galerie

Quantum Shield Quantum Shield Quantum Shield

naše databáze obsahuje: 26 944 her

Nejlepší hráči dne

Sponzoři ligy

inzerce