recenze

Purge

Purge

Postřílej vše, co se hýbe. Tak to je snad to nejdůležitější heslo, kterým byste se měli u následující gamesky řídit. Samozřejmě zejména v případě, když chcete co nejdéle přežít. Navíc díky slušné dynamice počítejte s tím, že si ani na sekundu neodechnete.
Co vám budu povídat, pod pojmem dynamická akční vesmírná střílečka si jistě téměř každý z vás představí něco úplně jiného. Někdo si vzpomene na klasický Space Invaders, jiný například famózní Space Merchants: Conquerors. Možných výkladů je spousta a nepochybuji, že do něj patří i ten dnešní kousek.

Je to holt střílečka každým coulem. S žádným přílišným dějem nepočítejte, prostě jste vtaženi na zajímavě vypadající planetku, po jejímž povrchu se můžete v pohodě pohybovat. No a samozřejmě tam nebudete na dovolené, ale budete muset likvidovat. A to ve velkém. Nepřátelé se totiž na vás budou valit (v několika vlnách) téměř ze všech stran a prakticky vám nedají vůbec vydechnout. Naštěstí také nejste žádné neviňátko, a tak jim můžete téměř bez obav oplácet. Prostě taková klasika, se kterou se v určité míře setkal téměř každý.

Za vším pak stojí borci z DigiPenu. Nepopírám, že jsem od nich hrál mnohonásobně propracovanější hry (vzpomeňme například na Marble Mayen), nicméně bylo by také velmi nepěkné říci o Purge něco špatného, protože jeho kvality jsou nepopiratelné a pokud hledáte příjemnou odreagovačku na pár desítek minut, myslím, že právě nyní pro vás máme tu nejlepší volbu.

stáhnout hru
artman

autor
/ artman

Skóre

82 %

další recenze tohoto autora


diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 3 + 4 =


galerie

Purge Purge Purge Purge Purge

naše databáze obsahuje: 26 944 her

Nejlepší hráči dne

Sponzoři ligy

inzerce