recenze

Pulse Blade

Pulse Blade

I takovéhle kousky musí ven. Vcelku nezáživná horizontální střílečka se může dle chuti stát cukrátkem, ale člověk ji hrající musí být fanoušek žánru, musí překousnout průměrnost a hlavně být zapálený střelec vesmírných korábů.
I na ni došlo. „Rolling thunder“ je vesmírný korábek s naší pomocí navigován mezi roztodivnými stavbami na orbitu a současně střílí na vše, co se hýbe. Pohodlně se usaďme do křesýlka a relaxujme. Nebo ne?

Začnu klady. Dnešní hra je z žánru mně milého, tedy z arkádových stříleček horizontálního typu. Je vcelku dobře hratelná a dá se u ní strávit celkem dost času, pokud jí ovšem propadneme. Na druhou stranu tu máme celkem dost „proti“. V první řadě se mi nelíbí grafika, protože ta se opravdu zapomněla kdesi na konci osmdesátých let. Nic proti retru, ale co je moc, to je moc. Těch pár barev by zvládlo i stařičké ZX Spectrum. Dalším negativem je vcelku hutná obtížnost a z toho plynoucí nevyváženost hratelnosti. Prostě tu narazíme na úseky, které proletíme s prstem v nose, a jindy tu letíme skrze úsek, ve kterém by nám ani další pár rukou nebyl nic platný. Takovéhle extrémy já už ve svém věku nemám rád. Hudba je konzolová, ale z generace 16-bitů. Hmmm…

Na závěr se toho mnoho říci nedá. Pokud chcete, aby se tato hra stala opravdovým cukrátkem a relaxačním činitelem vašeho volného času, pak musíte určitě splňovat tři podmínky, vypíchnuté v perexu.

stáhnout hru

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 5 + 4 =


galerie

Pulse Blade Pulse Blade Pulse Blade Pulse Blade Pulse Blade

naše databáze obsahuje: 26 944 her

Sponzoři ligy

inzerce