recenze

Pudding Panic

Pudding Panic

Hra na četníky a zloděje v nové podobě. Ocitáte se v muzeu a velmi bude záležet na tom, za jakou stranu budete hrát. Budou-li to zloděj, vaším úkolem bude sebrat všechny cennosti, které budete mít po ruce. Podobnému chování pak budete muset zabránit, když si zkusíte roli ochránce.
Primární zaměření je pak na multiplayer. Hrát lze samozřejmě i v singleplayeru, ovšem tuto možnost bych skutečně jako takovou nouzovku. Podrobněji se k tomu vyjádřím za chvíli. V perexu jsem naznačil, že zde budou k dispozici dvě strany. Ty jsou situovány do zajímavě vypadajícího muzea plného pudingu. Další vaše kroky pak budou záležet pouze na tom, jakou stranu si zvolíte. To už jsem ale ostatně zmínil v samotném úvodu, proto bych se raději zaměřil na podstatnější prvky.

Pokud jste zvědaví, kdo za vším stojí, pak vás nebudu dlouho napínat. Hru tohoto ražení mají na svědomí lidé z institutu DigiPen a na kvalitě je to velmi znát. Třeba i na samotném zpracování, zejména grafické stránce, která bez větších problémů velmi slušně běhá i na ne zrovna nejsvižnějších strojích. Pozadu nezůstává ani hratelnost. V některých hrách musím často několik minut studovat celkové ovládání (které v lepším případě lze přenastavit), dnes nic podobného nebude třeba. Vše je jasné a zřetelné, že to pochopí naprosto každý. Hrát vás pak může klidně i více, jen si na začátku zvolíte váš tým a pak se jen plnými doušky budete vychutnávat takovou atmosféra, která rovněž nedělá žádnou ostudu.

Jen škoda slabšího singleplayeru. Pokud nemáte možnost si užít hry pro více hráčů, pravděpodobně budete velmi rychle zklamáni, protože jde o velmi jednoduchou záležitost. Celkově však toho titulu nemám příliš co vytknout a osobně si myslím, že stažení by nemělo činit problém vůbec nikomu. Už třeba jen pro opravdu zanedbatelnou velikost archívu.

stáhnout hru

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 2 + 1 =


galerie

Pudding Panic Pudding Panic Pudding Panic Pudding Panic Pudding Panic

naše databáze obsahuje: 26 944 her

Nejlepší hráči dne

Sponzoři ligy

inzerce