recenze

Psychoboy 3D

Psychoboy 3D

Paperboy. To je to správné slůvko. Dnešní remake hry o cyklistovi, který jedouce v isometrické ulici rozhazuje do schránek domečků noviny, je fakt povedený. Malá změna oproti originálu tu však je. Takže šup na kolo a tradá mrskat cihlami do oken!
Kdo z nás (alespoň z nás starších) pařanů by neznal Ataráckého Paperboye! Co jsme se svého času najezdili s bicyklem po jednoduchých ulicích a laskali se pohledem na přibývající skóre při každém přesném vymrštění denního tisku do té správné schránky! Ja, ja, damen und herren….to byly časy.

No a dnes tu máme další remake s názvem Psychoboy 3D. Humorná akce v 3D kabátku si sice zachovává isometrický nadhled, ale změna oproti klasice je znát. Princip hry je de facto totožný s „tím Prvním“, ale zásadní změnou je tak trochu jiný přístup cyklisty – z hodného klučiny se nám vyklubal pěkný rabiják, který místo novinami do schránek mrská cihlami do oken. Jeho pokerově chladná tvář se ani při této destruktivní činnosti nijak nemění a pokud jde o vybalancovanou obtížnost této činnosti, tato je dle mého názoru v aktuálním vydání mírně převyšující originál. Do cesty se nám samozřejmě pletou různé překážky v podobě silničních zátarasů, jedoucích aut, obřích sněhových koulí či fantaskního „mega-oka“, které na nás decentně vystřeluje svým laserovým (?) dělem. S grafikou si autor vyhrál v rámci možností, textury objektů jsou vcelku pěkné i při nízkém rozlišení.

Závěr? Jednoznačně si zahrát. Ne každému může tato hra přirůst k srdečnímu svalu, nicméně věřím, že těm, kterým přiroste, rozhodně ze zdravotního hlediska neuškodí.

stáhnout hru

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 5 + 3 =

kingoftheworld | 18.06.07 v 18:30

Na chvilku zabaví...


galerie

Psychoboy 3D Psychoboy 3D Psychoboy 3D Psychoboy 3D Psychoboy 3D

naše databáze obsahuje: 26 944 her

Nejlepší hráči dne

Sponzoři ligy

inzerce