recenze

Project Behemoth

Project Behemoth

Vědci opět něco pokazili a na vás je, abyste za ně odvedl špinavou práci. Nic neobvyklého, konkrétně v tomhle případě se při snaze o vytvoření univerzálního supervojáka změnili testované objekty na monstra. Vy je musíte všechny pobít.
Příběh jako vyšitý z béčkového akčního filmu, ale popravdě - která akční hra má pořádný příběh? Nechme příběh příběhem a pojďme se mrknout na podstatnější část Project Behemoth. Na začátku mise jste vysazeni do klece se zmutovaným monstrem, které musíte zabít. Tady vyvstává problém. Jednotlivé potvory jsou sice tupé a rádoby silné, ale co nedohánějí na mozku, to mají v jiných částech těla. Z toho vyplývá, že budete čelit monstrům s obrovským množstvím životů, které rozstřílíte těžko pokud jste sám a zároveň lehce, pokud jste čtyři. Ano, hra podporuje multiplayer až pro čtyři hráče a k plnému vychutnání hry jsou další tři kamarádi dokonce nutní.

Technické zpracování patří tak trochu do starého železa, grafika je velmi jednoduchá, o zvuku nemluvě. I přes to je Project Behemoth velice zajímavou hrou a pokud seženete alespoň jednoho kamaráda do dua, užijete si kopec legrace.

stáhnout hru

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 4 + 4 =


galerie

Project Behemoth Project Behemoth Project Behemoth