recenze

Princess Lana

Princess Lana

Hopsačka s logickými prvky, ve které se budete pohybovat zásadně pomocí čtverců vykouzlených právě vaší osobou. Jakmile seberete klíč, můžete se vydat k východu. A co nepřátelé kroužící kolem? Už jsem se zmínil, že můžete vykouzlit spoustu čtverečků…
Dobrá grafika, skvělá zábava a úžasní hratelnost. Jen ten jazyk je trochu někde jinde. Hra je totiž původem z Japonska.

„My mu sice nerozumíme, ale my mu věříme.“ Tato věta ze známého filmu se docela hodí, neboť hlavně začátek se nese v určitém zmatku. Z původních nabídek se metodou pokus – omyl proklikáte k samotné hře, kde rovněž oželíme příběh, ale pak už je tu samotná hra. Ta na první pohled překvapí milou kreslenou grafikou, na kterou se nedívá špatně, a hlavně náplní. Jako malá kouzelnice musíte pokořit spoustu úrovní překonáním nebezpečných monster, překážek a pastí. Vlastně jedinou cestou, jak toho docílit, je čarování čtverců ve vašem nejbližším okolí. Jestliže nemůžete někam vyskočit, vytvořte čtverec, je-li zabijácký ohníček moc blízko vás, vykouzlete čtverec… a tak bych mohl pokračovat dál. Když vám v cestě naopak tento útvar stojí, skokem ho zničte.

Poměrně zábavná kratochvíle, u které mi vadí jen to, že nevím, co se v ní děje a kam kliknout. Na druhou stranu japonské hříčky v sobě mají vždycky nějaké to kouzlo, což byl důvod, proč jsem po této hře sáhnul.


stáhnout hru

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 4 + 4 =


galerie

Princess Lana Princess Lana Princess Lana Princess Lana Princess Lana

naše databáze obsahuje: 26 944 her

Sponzoři ligy

inzerce