recenze

Power Rangers Dino Thunder 2

Power Rangers Dino Thunder 2

Zadržte dech, přichází výborná akční řežba na motivy celosvětově úspěšného seriálu Strážci Vesmíru! Pokud vás zajímá, jak se kromě všech nepřátel poprala s naším hodnocením, pak neváhejte ani chviličku a pokračujte!
Vzpomínáte ještě na seriál Power Rangers, u nás vysílaný pod názvem Strážci Vesmíru? Partička mladých lidí se v něm snažila uchránit matičku Zemi před nejrůznější vesmírnou havětí a děti z něj byly kupodivu nadšeny (v té době i já :o)). Nebudu zde ale hodnotit kvalitu tohoto pochybného pořadu, pojďme se raději podívat na Power Rangers Dino Thunder 2, hříčku vytvořenou na jeho motivy.

Ihned po spuštění hry vás příjemně překvapí grafické zpracování, které je stylově sestříháno ze seriálových záběrů. Stejně tak hudební vložka patří k tomu lepšímu, na co můžeme na freeware scéně narazit. Vaším jediným úkolem je ničení nepřátel mačkáním příslušných kláves, které se rychle střídají na obrazovce - vše tak závisí pouze na vašich reflexech.

Nezbývá než dodat, že Power Rangers Dino Thunder 2 je příjemná akční řežba, která na pár minut příjemně zabaví nejednoho fanouška stejnojmenného seriálu. A nejen jeho. Můžete zkusit i předchůdce!

stáhnout hru

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 5 + 5 =

carlos | 26.11.23 v 21:46

Ahoj přátelé, chci vás jen doporučit dobré úvěrové společnosti, kde jsem dostal svou půjčku ve výši 270 000,00 EUR prostřednictvím jejich e-mailu, když jsem hledal půjčku, abych zaplatil své účty a šel dál v životě, pak mi přítel dal podrobnosti o této společnosti, které jsem kontaktováni prostřednictvím tohoto e-mailu: christharmonyloanfund@gmail.com

Petosko

Petosko | 31.05.15 v 00:13

červený,zelený,žlutý,růžový a pak byl i bílý :)

Petosko

Petosko | 31.05.15 v 00:12

Strážci vesmíru,to jako serijál nejlepší :)

reaver | 19.01.07 v 10:22

ješte lepši ale jedničku sem nehral jenom tuhle

mirator | 23.07.06 v 12:16

těžký


galerie

Power Rangers Dino Thunder 2 Power Rangers Dino Thunder 2 Power Rangers Dino Thunder 2