recenze

Power Rangers Dino Thunder 1

Power Rangers Dino Thunder 1

Pamětníci si určitě vzpomenou na pořad vysílaný v televizi pod názvem Strážci Vesmíru. Na dnešní dobu chatrné efekty a až dětinské pojetí, si tento seriál získal spoustu fanoušků po celém světě. Důkazem je i dnešní netradiční bojovka.
Ještě si velice dobře pamatuji na časy, kdy partička lidí poskakovala v televizních obrazovkách, oděni přiléhavými obleky a mlátila rozličná monstra, která se snažila zničit planetu Zemi. Bohužel si ale nepamatuji na jména a názvy různých osob a nepřátel ze seriálu, proto omluvte jisté nesrovnalosti v následujících řádcích recenze.

Jak jsem již předeslal na začátku, nebudete v této hře dělat nic jiného, než se bít s nepřáteli a následně soupeřit s trochu silnějšími bossy, kteří vám občas dají pěkně zatopit. Vlastně, celá hra vás nenechá ani na chvíli odpočinout, jdete z akce do akce, to vše v rychlém, až vražedném, sledu. K dispozici máte spoustu rozličných chvatů, bez kterých byste se jistě neobešli. Na obrazovce se vám postupně rozsvěcují písmena, která musíte mačkat na klávesnici a tím provedete úkon, napsaný pod tlačítkem. Občas po vás hra vyžaduje, abyste se uhnuli ráně, uskočili do strany či postoupili - v tomto momentu se vám opět rozsvítí šipka s příslušným směrem. Ale nevydrží tam příliš dlouho, proto musíte oplývat minimálně kočičími reflexy, a než se vám podaří překonat byť jen pár přátel, určitě vám to nemalou chvíli potrvá.

Možná se vám zdá ovládání hry nestandardní a i nepraktické, ale za chvíli zjistíte, že tomu tak není. Autoři zřejmě neměli moc času na grafickou stránku hry, a tak použili originální televizní záběry, ty sestříhaly a pouštějí na monitor, což jednoduše znamená, že si budete připadat jako v seriálu. Je to rozhodně novátorský přístup, ale řekl bych, že je to slepá ulička vývoje a navíc si nejsem jistý, jak moc je toto v rozporu s právy na seriál. Bohužel, seriálové záběry byly velice znekvalitněny, rozostřeny a výsledný dojem je na první pohled hnusný. Hudba je taktéž převzata z filmu, ale je na mnohem vyšší úrovni než grafika. Dnes tu máme pěknou, graficky netradičně pojatou, bojovku, která rozhodně není průkopníkem žánru, ale za vyzkoušení zcela jistě stojí. Nostalgii zdar!

stáhnout hru

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 1 + 1 =

Jarmilka | 20.04.07 v 17:56

CAW,DUFAM ZE POCHOPIS!

reaver | 19.01.07 v 10:21

supr hra hehe


galerie

Power Rangers Dino Thunder 1 Power Rangers Dino Thunder 1 Power Rangers Dino Thunder 1

naše databáze obsahuje: 26 944 her

Nejlepší hráči dne

Sponzoři ligy

inzerce