recenze

Ponorka

Ponorka

Pokud nemáte rádi lidi, kteří likvidují odpad jeho hozením do moře, dnes s tím můžete něco udělat. Se svojí ponorkou se totiž vydáte likvidovat barely s nebezpečnými látkami. Kupodivu je to však docela dobrá zábava.
V dnešní době, kdy odpad produkovaný továrnami může být velmi nebezpečný, se vymýšlejí na jeho recyklaci nebo jeho zneškodnění pořád nové a nové techniky. Bohužel se však najdou mezi námi i tací jedinci, kteří nechtějí platit za tyto technologie peníze, a tak se ho zbavují po svém.

Moře je přece veliké a nikdo by to tam nemusel najít, že? Proto barely s nebezpečnými látkami házejí tam. To však vůbec nesvědčí bohaté fauně a flóře. No a tak se musí i tyto černé skládky likvidovat. Takto by se snadno dal charakterizovat příběh této hry. Vaším úkolem je s ponorkou pomocí hlubinných min likvidovat tyto barely. Hra je v podstatě předělávka starší známe hry Letadlo. Čili jak jistě tušíte, ponorku nemůže přímo ovládat, ale samozřejmě můžete ji zrychlit nebo zpomalit pomocí sebraných bonusů, které vypadávají z barelů.

Ty můžete sbírat buď již řečenou minou nebo tím že přes něj přejede ponorka. Aby tato hra nebyla zas tak v náročná v pozdějších kolech, kdy je barelů mnoho, máte k dispozici torpédo, které plave horizontálně a ničí všechny barely před vámi. Jediný rozdíl v těchto zbraních je že mina vám body ke skóre přidá a torpédo ubere. K dosažení další úrovně budete právě tyto body potřebovat, takže by jste se měli snažit! Ovládání hry je velmi jednoduché mezerník slouží k odhození miny a Ctrl pro vypuštění torpéda.

Pokud vás tato hra zaujala, nebo ještě nějakou hru typu Letadlo nemáte, tak zde si ji určitě můžete pořídit.

stáhnout hru

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 2 + 2 =

federico colico | 29.10.03 v 21:07

COME GIUGHET L'E' MINGA MA'.....


galerie

naše databáze obsahuje: 26 944 her

Sponzoři ligy

inzerce