recenze

Pocket Fighter

Pocket Fighter

Bezduché mlátičky mají stále něco do sebe. Bušit do pár kláves budete tentokrát v duchu Street Fighteru a jelikož je hra vytvořena v MUGEN enginu, je tu k dispozici spousta herních módů pro vás a vaše kamarády. Zábava je tedy zaručena.
Tento typ her se dá brát jako určitá forma relaxace a vybití se na kreslených postavičkách dnes na těch z herní série SF.

Známé menu, v němž si můžete vybrat klasický souboj, tak kooperaci, nebo hru v týmu, už asi nikoho moc nepřekvapí. Ale chybět nesmějí. V režimu arcade si zvolíte některé z bojovníků, s kterým se od této chvíle budete snažit vítězit nad ostatními. Jelikož je základní ovládání obsaženo ve třech až čtyřech spodních klávesách, velice rychle si zvyknete na systém kopů a úderů. Nechybí ani speciální pohyby a kouzla, kterých docílíte správným, ale hlavně zběsilým, mačkáním šipek v kombinaci s jednoduchými pohyby. Po této stránce se můžete těšit na spoustu humoru a vtipných situací, neboť postavičky se vzájemně obdarovávají obří značkou, sbíječkou, kyjem, nicméně nechybí ani klasické ohnivé koule.

Pakliže přežijete menší počet postav, budete se u hry dobře bavit. Je jednoduchá, rychlá a charaktery jsou do jisté míry roztomilé. Na druhé straně jsem v tomto enginu a typu her vyděl už lepší kousky, ale jen tak si zabojovat neí špatné ani v tomto případě.

stáhnout hru

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 1 + 4 =


galerie

Pocket Fighter Pocket Fighter Pocket Fighter Pocket Fighter

naše databáze obsahuje: 26 944 her

Sponzoři ligy

inzerce