recenze

Plup Fiction

Plup Fiction

Fanouškovská hříčka na známý film, který je z názvu snadno rozšifrovat. Tři postavy, devět úrovní a slušná porce hopsání a střílení po zlých chlapících zní jako zajímavá možnost pro zabití trošky toho volného času nejen pro znalce filmového snímku.
Jules, Vincent a Butch se chopí zbraně, popřípadě pěstí, a proklestí si hezkou, přímočarou cestu.

S každou postavou se podíváte do trochu jiného prostředí, nicméně náplň misí zůstane stejná. Jedná o jednodušeji vypadající plošinovku, ve které budete permanentně skákat a ještě o něco více střílet. Ono to ani jinak nejde, když máte nepřátele na každém roku, nebo skryté za bednou. A když už je řeč o těch bednách. Snažte se je ničit. Někdy jsou to sice jen vyplýtvané náboje, ale většinou se v nich skrývá jídlo na doplnění zdraví, anebo další střelivo. Boje vyžadují určitou dávku načasování, neboť nemůžete pálit neustále. Dostat zásah tak není nic zvláštního. V průběhu hry se vám dostane do rukou několik druhů zbraní, které se lepší vzhledem ke zvyšování náročnosti.

Jednoduchá hříčka, u které se můžete solidně odreagovat a pobavit ještě o něco více, pokud jste fanoušky originálního filmu.

stáhnout hru

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 3 + 3 =

Kimbo | 29.01.10 v 20:39

Dobré :D


galerie

Plup Fiction Plup Fiction Plup Fiction

naše databáze obsahuje: 26 944 her

Sponzoři ligy

inzerce