recenze

Pizdojski

Pizdojski

Známý mód Capture the Flag se v několika podobách dokázal protlačit snad do všech 3D stříleček a mezi hráči je velice oblíben. V následující gamesce se s ním setkáte v jeho „průzračné“ podobě a je jen na vás, kolik vlajek soupeře ukořistíte.
Pizdjoski je velmi zvláštní hra. Svým provedením těžce podprůměrná, avšak v jádru je nejenom hratelná, ale může být i zabávná. Zvláště, pokud jste counter-strikový nadšenec...Při pohledu na obrázek si asi teď klepete na čelo, či jsem si náhodou z letních veder neuhnal trochu větší úpal, ale vezte, že jediný, kdo se tady mýlí jste vy! V této hře, která je určena pro více hráčů (na jednom počítači), je vaším úkolem ukořistit vlajku soupeře (tedy klasický "Capture the flag"), což se děje velmi neprozaicky tím, že svým červem dojedete až na konec jakési dráhy, který patří soupeři. A samozřejmě, že vám ji soupeř může kdykoli vzít- tím, že do vás narazí. Hra tedy není špatná, ale jak graficky (což vidíte), tak zvukově (slyšíte leda tak to, že neslyšíte nic). Tohle hru připravuje o dobré hodnocení, ale tuto skutečnost mírně vylepšuje generátor vlastních map, který by měl sice být standartní součástí, ale u většiny her tomu tak není, proto jej považujme za polehčující okolnost. :-)

stáhnout hru

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 2 + 5 =

Samy | 31.03.03 v 10:23

Nevím kdo napsal ten komentář , ale s CT to nemá nic společného !!! Hra je to dost o ničem , to jsem hrál na televizních hrách !!!!

Poggi | 06.07.02 v 00:11

Zvlastni vec...


galerie

naše databáze obsahuje: 26 944 her

Nejlepší hráči dne

Sponzoři ligy

inzerce