recenze

Pixelry 1

Pixelry 1

Příběh jako z pohádky. Stanete se turnajovým rytířem s takřka nulovým respektem a známostí, avšak chcete-li pojmout za choť tamní princeznu, musíte si vybudovat jméno, ale hlavně silnou zbroj. Jinak vás do elitní „topky“ nikdo nepustí.
Statečný střízlík přichází do království, kde všichni žijí rytířskými turnaji. Dokážete se prosadit v těžké konkurenci?

Cesta k princezně a ke slávě je daleko a vy musíte začít pěkně od začátku. Jakmile se rozhlédnete kolem a obhlédnete jednotlivé lokace, budete nejvíce času trávit v hospodě. Nikoli kvůli pití, nýbrž abyste získali první zkušenosti v boji. Vybrat si můžete jak z jednotlivého souboje, tak z lokálních pohárů. Ovšem není to nic jednoduchého a musíte začít od nejlehčích parciálních duelů, přes nejmenší turnaje, až ke stále obtížnějším soubojům. Je nasnadě, že čím těžšího soupeře rozneste na dřevci, tím více jakého si uznání a peněz získáte. Peníze se hodí hned v několika oblastech. Vylepšujete za ně zbroj, zbraň, koně, štít. Abyste byli schopni boje na lepší úrovni. A vaše věhlasnost? Za tu se později kvalifikujete na královský dvůr, kde svedete bitvu s prvními pěti rytíři království.
K tomu ale musíte perfektně zvládnout princip hry. Vy a soupeř se současně rozjedete proti sobě na koních. Vašim úkolem je skloubit obranu a útok tak, abyste protivníka zasáhli a současně vy nebili zasaženi. Za tímto účelem musíte nastavit dřevec a štít do jedné ze tří poloh. Štít tak, aby se kryl s protijedoucím dřevcem a přirozeně dřevec tak, aby zasáhl nechráněné místo soka. Uvědomíme-li si, že polohu lze neustále měnit, dokud nedojde ke střetu, je to velmi zajímavá a zábavná gameska s trochou toho adrenalinu.

Liší se také tempo. Nějaké vesničany na koni napíchnete snadno, ale rytíř v silné zbroji na rychlém koni, to už je trochu oříšek. Hezkou zábavu.

stáhnout hru

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 1 + 1 =

Mintaka | 31.05.10 v 17:19

Chybky se občas vloudí, to je normální. Občas, jako v tomto případě ještě navíc i pobaví.

Kacirek_Donald | 31.05.10 v 15:26

Jak je ta čeština krásný jazyk, že? :-) Má chyba a sovy je mi opravdu líto, a proto to opravíme. Díky za upozornění.

Mintaka | 31.05.10 v 09:37

Cite "Vy a soupeř se současně rozjedete proti sově na koních."


galerie

Pixelry 1 Pixelry 1 Pixelry 1 Pixelry 1 Pixelry 1

naše databáze obsahuje: 26 944 her

Sponzoři ligy

inzerce