recenze

Piranha Panic

Piranha Panic

Role masožravé Piraně není úplně tak špatná, ale rozhodně jsem nečekal, že tahle nebezpečná rybička to bude mít tak těžké! No přesvědčte se sami!
Je to opravdu hrůza, když se někomu z rodičů ztratí potomek. Trága to ovšem musí být, když se potomci ztratí všichni. To pak nezbývá než se sbalit a jít je pěkně hledat. Jak vidíte, velmi decentně jsem se dostal k zápletce hry a tomu, o co zde vlastně jde. V roli velmi dravé a poněkud obtloustlé ryby musíte v několika vzájemně propojených vodních plochách najít své potomky a především pak vyhubit veškeré nepřátelské osazenstvo. Celé to probíhá tak, že musíte dostatečně šikovně připlout k neříteli (tím rozuměj každou příšeru, která je větší než akvarijní rybka) a co nejrychleji ji sežrat.

Jelikož to se vám asi těžko pokaždé podaří a ani tak dravá ryba není nesmrtelná, budete se muset starat i o to, jak zase regenerovat. A troufám si říci, že tento problém autoři hry vyřešili opravdu brilantně po masožravsku. Zdraví se tady nehledá v nějakých lékárnách a podobných nesmyslech, nýbrž požíráním toho zbytku, co není nepřátelský, tj. ty akvarijní rybky, kterých obvykle plave všude kolem dost a ve velkých hejnech. Hra je vcelku pěkně graficky zpracovaná a doprovodná hudba je také zvolená velice výstižně. Takže, kdo dnes ještě neobědval...

stáhnout hru
Damon

autor
/ Damon

Skóre

73 %

další recenze tohoto autora


diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 4 + 1 =

Ivo Ramík | 10.01.03 v 20:31

Jej, já jsem napsal freeware..tak to se omlouvám.

JANA | 10.01.03 v 18:58

Hra je sice pekna,ale dal jak do tretiho more se nedostanete musite zadat heslo.Ale to neziskate jenom kdyz zaplatite 20 dolaru na jejich ucet tak vam to heslo poslou.Docela blby co?


galerie