recenze

PaperBlast

PaperBlast

Takové plýtvání. Metat papíry všude kolem sebe jistě nepotěší žádného ekologa, navíc když jsou tyto listy psací potřebou naprosto netknuté. Radost však budou mít soutěživí příznivci akčních her, v nichž svižným pohybem působí střílející raketka. Tentokrát je však prostředí vesmíru vyměněno za dřevěný stůl.
Zapomeňte na svit hvězdiček, které vám svítí na cestu, a na lasery, jež mají větší sílu, než oči Supermana.

Zde si spíše zadřete pomyslnou třísku, která vás rovněž může stát místo v elitě hráčů této nenápadné hry. V praxi nejde o nic jiného, než střílet vše, co se někde na hrací ploše z nenadání vynoří a začne po vás velmi přesně pálit. Kromě toho, že se musíte naučit mezi smrtícími střelami dobře a přesně manévrovat, je nutné také přesně střílet. Papíry o velikosti A4 a jiných formátech vypouští raketka sama, ale její neustálou rotaci jedním či druhým směrem ovládáte vy. Tedy jen v určitý okamžik zavelíte k pohybu na opačnou stranu, tak jak potřebujete. Za každého zničeného nepřítele získáváte jisté bodové ohodnocení, které vám nakonec dá pozici v on-line žebříčku skóre.

K dosažení místa alespoň v první tisícovce chce už trochu cviku a dostat se do první dvacítky, je nespíš mimo mé praktické schopnosti, ale vy každopádně vyzkoušejte.

stáhnout hru

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 2 + 3 =


galerie

PaperBlast PaperBlast PaperBlast

naše databáze obsahuje: 26 944 her

Sponzoři ligy

inzerce