recenze

Pandula Invasion

Pandula Invasion

Nebezpeční emzáci opět útočí na naši krásnou planetu a vy jste jediná naděje na záchranu. Pochybuji, že úvodní věta by vás sama o sobě navodila k hraní, protože podobný námět jsme tu měli již mnohokrát, proto raději doplním další vychytávky. Ale až o několik řádku níže.
Pokud jste si už stihli prohlédnout okolní obrázky, jistě vás zaujalo poměrně zajímavé grafické zpracování. Grafika je totiž ve velmi zajímavém stylu, který jsem na freeware scéně tuším ještě neviděl. Námět jsem popsal v perexu a nyní bych jen dodal tolik, že na likvidaci budete mít celkově tři zbraně a kolektiv dvou spolupracovníků, kteří vám na vaše pokyny (vy jste velitel) budou krýt záda či dělat úplně něco jiného. Vetřelců je ale hodně, proto je vše rozděleno na několik kol, z nichž každé končí soubojem s tužším bossem. Municí šetřit nemusíte. Nemáte jí sice neomezené množství, ale často narazíte na balíčky, které vám váš stav maximalizují. Není problém najít i lékárničky, které vám pomohou z mnoha nesnází (léčit můžete i spolubojovníky). Nemůžu říci, že by tato gameska byla nějakou vysoce nadprůměrnou hrou, kterou byste hráli hodiny. Pokud si titul ale stáhnete, můžu vám zaručit, že se budete slušně bavit. A pokud vás omrzí singleplayer, je zde připravena plnohodnotná podpora síťového hraní. Takže příjemnou zábavu.

stáhnout hru

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 5 + 4 =

Tom.555 | 20.10.08 v 18:39

Tak jsem si to stahl a zahral. Nejprve jsem se sekl v prvni misi, pak to slo uz celkem lehce ( az na jednu misi, kde se vse odehrava za tmy, bez te bych se obesel ). Bohuzel me vyrazne nepotesilo to, ze hra nema moc misi. Urcite by se autori jeste na par zmohli.
Ale jinak fakt bezva hra, ktera me dokazala pobavit :-)

esplendida | 16.10.08 v 14:17

mantap

Zbeny | 11.10.08 v 00:48

Připravuju do hry češtinu do 14 dnu bude hotová. :D


galerie

Pandula Invasion Pandula Invasion Pandula Invasion Pandula Invasion Pandula Invasion

naše databáze obsahuje: 26 944 her

Sponzoři ligy

inzerce