recenze

Paintwar 2

Paintwar 2

Pamatujete si ještě na hru s názvem Cannon Fodder? Pakliže jste tomuto titulu zcela propadli jako já, není možné, abyste nevyzkoušeli i tento kousek, jenž má se skupinou vojáčků chodících po lese mnoho společného. Nevěříte? Přesvědčte se.
Pojďte se nyní ponořit do lesů s hustými kapraďorosty, nebo třeba i do sněhových kup.

V každém ze tří základních módů ovládáte jednoho malinkého vojáčka, jehož jediným smyslem života je zlikvidovat nepřátelské jednotky v jeho krajině se vyskytující. Nejzajímavější je asi možnost kampaně, kdy se před vámi postupně odemykají levely a pokud dokončíte šestou, dvanáctou a osmnáctou úroveň pod třicet vteřin, získáte nové zbraně. Pokud k tomu ještě splníte takzvaný War mod, získáte přístup k dalším kolům a haldě střílení, kde budete muset přejít nejdéle jak jen to je možné, s pomalými nebo rychlými vojáky a ještě něco dalšího. To je ovšem třeba si postupně zasloužit. Ovládání pomocí myši je velmi jednoduché a přirozené, které my mazáci už známe. Nostalgii originální komerční předlohy zachycuje i hudba, jež hraje v průběhu intra.

Kdo hrál Cannon Fodder na PC nebo systému Sega Mega Drive, tak si tuto hru určitě užije. Možná mu budou chybět klasické propriety, ale veškeré nedostatky vynahrazují bohaté bonusové prvky.

stáhnout hru

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 1 + 4 =


galerie

Paintwar 2 Paintwar 2

naše databáze obsahuje: 26 944 her

Nejlepší hráči dne

Sponzoři ligy

inzerce