recenze

Paintball Rogue

Paintball Rogue

Dokážete se v Paintball Rogue probojovat mezi elitu a vybojovat si hlavní výhru – finanční hotovost ve výši 5.000 dolarů? Chopte se speciálně upravené zbraně, ukažte svým protivníkům zač je toho loket a vybojujte si titul šampióna.
Paintball je poměrně mladý sport, který se ale v poslední době těší stále větší obliby. Zakládají se stále nové týmy se spoustou talentovaných hráčů, kteří se snaží dokázat, že něco skutečně znamenají. Ti nejvíce zdatní se zúčastňují prestižních soutěží, kde už jde opravdu o hodně. Aby se skutečně dokázali prosadit mezi elitu, musí tomu skutečně věnovat spoustu času a hlavně úsilí. Jestli se vám paintball líbí a jste nováčkem bez větších zkušeností, můžete začít s přípravou třeba hned. V Paintball Rogue si totiž můžete vyzkoušet „na nečisto“ jeden menší turnaj, kde na vítěze čeká finanční obnos ve výši 5.000 dolarů!

Dostat vyzahov z práce a ještě se topit v dluzích je pro každého hrozná představa. Jednoho krásného dne se ovšem probudíte a ke vší smůle zjistíte, že jste na dlažbě, na kterou vám „pomohl“ jeden velmi nevhodný žertík, který se velmi dotkl vašeho šéfa. Jako nezaměstnaný si hledáte nové zaměstnání, ale bohužel bez úspěchu. Nezbývá vám tedy nic jiného, než zaslat svojí přihlášku na jeden místní paintballový turnaj, kde je hlavní výhra více než sympatická – v přepočtu asi 5.000 dolarů, která bude navíc vítězi vyplacena hotově a to už přeci stojí za trochu té námahy ;o). Ke vší smůle se vám nepodařilo nalézt vhodné spoluhráče, takže se turnajem musíte probojovat sami bez cizí pomoci. Samotný turnaj se pak odehrává v pěti rozličných arénách, plných výhruchtivých protivníků, kteří se vás budou chtít velmi rychle zbavit. Musíte být proto velmi ostražití a své protivníky zneškodnit dříve, než to udělají oni.

Pro jejich zneškodnění budete mít samozřejmě k dispozici arzenál speciálně upravených zbraní, vhodných pro tento sport. Ten se bude během celého turnaje pěkně rozrůstat. Jestli bude šikovní, můžete nové kousky nalézt v některé z arén. Jinak si je lze samozřejmě za drobný poplatek zakoupit. Celkově je k dispozici devět zbraní. Vstup do nových arén si musíte zakoupit! Kromě zbraní naleznete také speciální výbavu jako je drobné světlo, které vám prosvětlí i ta nejtemnější zákoutí :)). Ve hře je také několik ukazatelů, informující vás o stavu staminy, počtu nábojů a o vaší aktuální finanční situaci. Stamina neboli jinými slovy váš zdravotní stav je velmi důležitý. Nebudete-li opatrní a hodnota klesne na nulu, končíte! Za každého úspěšně zneškodněného soupeře získáváte finanční částku ve výši 50-ti dolarů.

Přiznám se vám, že technické zpracování mě zrovna dvakrát nenadchlo. Hranaté prostředí a hlavně postavy vypadají dosti komicky. Inteligence protihráčů je ale spíše k pláči. Neustále se někde zasekávají. Zvuky jsou téměř bez výhrad. Škoda jen hudby, která zde chybí úplně. Hru můžete ovládat pomocí klávesnice nebo s pohodlnější asistencí myši.

Nebýt slabšího technického zpracování, mohl být Paintball Rogue naprosto perfektní záležitostí. Takhle bych hru zařadil do lepšího průměru. Máte-li rádi paintball a přimhouříte-li obě oči nad technickým zpracováním, budete se skvěle bavit.

stáhnout hru
artman

autor
/ artman

Skóre

70 %

další recenze tohoto autora


diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 5 + 1 =

Kylián Pádlo | 05.10.04 v 19:13

Neni to špatný vy hňupi!

luciferpayne | 22.08.04 v 11:30

Vy ste asi nehráli Paintball, co ?? Co to má s Paintballem společnýho ?? NIC

Drake | 21.08.04 v 02:33

musim souhlasit horsi vec sem nehral.

am x | 20.08.04 v 12:41

hlaupost jak swina

- | 20.08.04 v 12:28

si děláte piču ne?!Takovouhle srčku uveřejnit je totálně na hlavu!


galerie