recenze

Pachi el marciano

Pachi el marciano

Jak by vám bylo, kdyby jste byli uprostřed cizí planety, na které vás ohrožují dochové. Moc dobře ne, že? Bohužel tato situace se stala našemu hlavnímu hrdinovi. Pojďme mu společně z tohoto problému pomoci.
Jednoho dne jste si letěli ve svém kosmickém talíři a dívali se na televizi. Všechno bylo v pořádku, až se odněkud přiřítila naváděná raketa a váš milovaný dopravní prostřed sestřelila. Vy, malý, zelený a velmi sympatický mimozemšťan, jste se ocitl kdesi na nějaké planetě.

Bohužel obyvatelé této končiny jsou duchové, takže příchodem nějaké živé bytosti opravdu nejsou moc nadšeni. Z tohoto důvodu bližší kontakt s nimi není opravdu doporučován, neboť velmi škodí zdraví. Po ohledání místa dopadu jste také mimo strašidel nalezli hroby. Z toho lze usuzovat, že se nalézáte na hřbitově. Toto místo není vůbec příjemné a z toho lze usuzovat, že je na čase se odtud co nejrychleji vytratit. Bohužel cestu vám blokují určité brány. Ty otevřete pouze když najdete a posbíráte všechny předměty jako jsou klíče, peníze, cihly a další. Aby jste se k nim dostali budete muset být hbití, jelikož se některé kusy povalují vysoko na plošinkách, takže za nimi budete muset šplhat. To by nebyl zas takový problém, ale také jsou zde duchové, jež jste viděli po vašem nedobrovolném přistání. Když už se přes ně dostanete, musíte na jedné z navštívených obrazovek najít čtvereček exit, a tím postoupíte dále. Hra samotná má pouze 5 levelů, jelikož je ještě ve vývoji a toto má být její demo.

Na druhou stranu jsou pekelně zábavné a někdy budete muset potrápit vaše prstíky a reflexy, aby jste se dostali na určité místo. Také další plus je možnost nastavení obtížnosti, dále jestli hru budete hrát v okně nebo v fullscreenu. Ukládat během hry bohužel nelze, ale na začátku každé úrovně se vám objeví čtyř písmenný kód, jenž můžete zadat v úvodní obrazovce. To už by jsme měli rozpitvám příběh a možnosti hry, a teď se podívejme na ovládání grafiku a zvuky. Ovládání je velmi intuitivní. Šipkami se pohybujete a krčíte a mezerníkem skáčete. Když se podíváte po obrázcích, tak zjistíte, že grafika je velmi pěkná až skoro roztomilá a efekty ve hře jako blesk v pozadí je velmi efektní. Zvuky a hudbu musím také ohodnotit velmi kladně.

Melodie na pozadí v menu se dá poslouchat skoro stále a i ostatní ozvučení je velmi kvalitní. Co říci závěrem? Snad jen, že Vám doporučuji si tuto hru zahrát, jelikož je velmi zábavná a je celkem malá na stažení. Přeji příjemnou zábavu.

stáhnout hru

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 1 + 3 =


galerie

naše databáze obsahuje: 26 944 her

Sponzoři ligy

inzerce