recenze

Pac-Man Physics

Pac-Man Physics

Nápaditá předělávka Pac Mana, tentokrát zde totiž není nic jako dříve. Tedy na začátku ano, ale pak se vše hýbe dle zákonů fyziky a na objekty působí gravitace, takže se pohybují zdi i kuličky, které máte vysbírat a nastává chaos. Povede se vám i v tomto zmíněném chaosu vysbírat všechny kuličky, aniž by jste se nechali chytit některým z duchů?
Kdo by neznal Pac Mana nebo také Pakkumana (nebo českou varianta Pampúcha). Jedná se o legendární arkádovou hru vyvinutou původně společností Namco a licensovanou pro distribuci společností Midway. Hra se stala velmi populární už v době své existence na automatech - v roce 1980, kdy vznikla. Později se objevila snad na všech herních platformách a začaly vznikat její klony a remaky, ty se ovšem objevují dodnes. Dokonce i na herních systémech a konzolích současnosti - jakými jsou Nintendo DS, PSP, XBox, PS3, Wii a podobně se nějaká ta předělávka Pac-Mana najde.
Já bych vám zde ale dnes chtěl představit něco jiného - gamesku s názvem Pac-Man Physics. Tuto hru jsem našel na příloze jednoho herního magazínu a velmi mě zaujala. Jedná se totiž o něco dosud neviděného a velmi inovativního. Představte si starého klasického Pac Mana a klasické rozestavění zdí i kuliček v něm. No a teď si představte, že vše, co se na hrací ploše vyskytuje, není připevněné. Když vrazíte do zdi, ona se pohne přesně dle zákonů fyziky, navíc občas na všechno na hrací ploše působí gravitace, která s objekty hýbne vybraným směrem.
Zkuste teď s Pac Manem vysbírat všechny kuličky na hrací ploše? Že to nejde... jde, ale musíte se to naučit, musíte se snažit. Je to dokonce zábavné, vyzkoušejte si to. Stáhněte si Pac-Man Physics.

stáhnout hru

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 4 + 3 =

Jana-Šibravová

Jana-Šibravová | 19.02.17 v 15:42

stará dobrá klasika nikdy nezemře

jurcatko

jurcatko | 21.03.15 v 15:36

Pac Man trochu jinak


galerie

Pac-Man Physics Pac-Man Physics

naše databáze obsahuje: 26 944 her

Nejlepší hráči dne

Sponzoři ligy

inzerce