recenze

Overdrive

Overdrive

Stříleček máme v našem archivu spoustu, těch které vynikají netradiční grafikou a zpracováním ale již podstatně méně. Proč tedy jednu takovou nevyzkoušet? Potěší určitě nejednu hravou dušičku…
Overdrive je další z nepřeberného množství titulů tvořených v programu Game Maker. Opět však dokazuje, že i v něm lze udělat vskutku zajímavou gamesu. Herní systém ale příliš originality nepobral. Ovládáte jakýsi světlezelený trojúhelník. Jeho pohyb po herním poli je omezený čtyřmi směry, což boj s různými protivníky velmi ztěžuje. Nepřátelé jsou kořením celé hry. Autor se na nich totiž opravdu vyřádil, jak vidíte sami z přiložených screenshotů. A v pohybu jsou ještě lepší!

K dalším plusům skvěle zpracované gamesky připočtěme také možnost zahrát si se spoluhráčem na jednom počítači a do boje se tedy pustit společně. Zajímavá hudba a možnost slušné zábavy ve více jak 20 levelech je tak pro mnoho našich čtenářů jistě dostatečným lákadlem ke stáhnutí dnešního počinu. Milovníci jednoduchých akcí rozhodně vyzkoušejte!

stáhnout hru

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 1 + 5 =


galerie

Overdrive Overdrive Overdrive