recenze

Ovečky - Revolúcia

Ovečky - Revolúcia

Vzpoura oveček začíná! Na Slovensku se dějí hrozné věci a není to žádná politická událost, co otřásá republikovými médii. Armáda neví co má dělat. Ovečky vstupují na bitevní pole a lidé pomalu ztrácejí naději, že by se revoluci oveček dalo nějak zabránit!
Ovečky - Revolúcia je jednou ze 14 her Letní vývojářské soutěže Velkýho Chytráka. Postaví před vás zajímavý problém. Ovečky se vzbouřily proti lidem a začínají bojovat o svá území - kdo čekal, že budete vybráni vy, jakožto jejich velitel - měl pravdu. Hra vás tak ze začátku seznámí s hlavním problémem a poté ihned vhodí do hry.

Nejdříve musíte získat jednu budovu. A zajistit pár strategických bodů. Nejprve je vaším cílem Slovensko. Není to ovšem jediné místo, kam se postupně vydáte. Ano - je to i Česká republika, kde jde ke konci hry o masivní bitvu a ve které se rozhodne osud celé planety - respektive země. Pokud vás kampaň omrzí, můžete si zkusit zahrát Hru o přežití. Tam je cílem přežít za každou cenu a postřílet co nejvíc nepřátel.

Graficky je hra vcelku zajímavě vyvedená. Není ani hrozná, ale bohužel nelze hovořit ani o nadprůměrnosti. Prostě průměrná grafika pro průměrnou freewarovku a z tohohle výroku je myslím naprosto jasné mé konečné hodnocení. Hra vás ničím novým nepřekvapí. Skáčete, vyhýbáte se - ke všemu jsou úrovně v kampani dost náročné a musíte je několikrát hrát celé odznova. Ať tak či onak - pro nenáročné hráče představujou Ovečky skvělou zábavu.

stáhnout hru

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 3 + 1 =


galerie

Ovečky - Revolúcia Ovečky - Revolúcia Ovečky - Revolúcia

naše databáze obsahuje: 26 944 her

Nejlepší hráči dne

Sponzoři ligy

inzerce