recenze

Osterkanone 2003

Osterkanone 2003

Klasická velikonoční hříčka s vtipem plná zábavy na vás čeká pod názvem Osterkanone 2003. Nasbírejte pár vajíček a nenechte si je ukrást od vlků. Nic jednoduššího už snad být nemůže. Připravte se tedy na příští Velikonoce. Osterkanone 2003 vás dokonale vytrénuje. ;)
Každý, kdo se o Velikonocích zabývá hodováním, asi ví, že pokud jde koledník pozdě, stane se, že se mu nedostane malovaných kraslic, ale kbelík vody. Na tom není nic zvláštního, tak už to prostě chodí. Nebudu vám vyprávět, jestli jsem to zažil, ale rozhodně je lepší chodit dříve. ;)

Hra je komplet německá, takže v menu nebudete mít žádné problémy (pokud jste se někdy Němčinu učili). S nastavením není třeba si hrát, vše je tak, jak má být, takže stačí se jen pustit do hry. Začátek je trochu komplikovanější a pokud si nebudete příliš brát s této recenze, tak dopadnete jako já při prvním hraní a budete jen střílet další a další kýble s vodou, přičemž polijete vše, co se k vám přiblíží, takže i slepice, kterých by se váš útok týkat neměl. Vaším úkolem je totiž nasbírat co nejvíce vajíček a žádné si nenechat ukrást. K tomu budete potřebovat dobrou střeleckou mušku a vypočítavost. Střílíte totiž z děla, které se dá natočit jen vzhůru nebo dolu. Pak se mění dráha vystřeleného kýble s vodou. Nikdo po vás samozřejmě nechce, abyste v žádném případě netrefili žádnou ze slepic, ale pokud se vám to povede, bude to obdivuhodný výkon. ;)

Když už některou tu slepici sestřelíte, tak není čeho se bát, neboť se dostaví spousta jiných, které jen musíte dostat za vás a vaše dělo. Pokud se vám tam tedy už nashromáždí nějaká ta desítka vajec, tak už jen stačí hlídat si je a nepustit k nim žádného vlka i za cenu, že byste měli sestřelit některou ze slepic. Hlavní je skóre, které musíte mít samozřejmě co nejvyšší, abyste se zapsali do listiny nejlepších hráčů. Hra pochází z dílen Dirty Orange, které se zabývají hlavně na humorně zaměřené hry jako je např. i WinMaze, která humor ještě více potvrzuje. Pro některé možná trochu nenápadněji, ale smíšení akce s humorem v případech WinMaze a dnešní záležitosti je velmi dobrý tah.

Osterkanone 2003 se hodí pro trénink na Velikonoce, tak by se tato hra dala nejlépe shrnout. Před Velikonoci se s ní rozhodně pobavíte, pokud nejste odpůrcem velmi jednoduchých her. Ty v sobě mají jakési kouzlo, které si každý hráč podobných her zamiluje. Velikonoce tu sice jen tak nebudou, ale my tuto hru vydáváme s předstihem, abyste se k ní i vy dostali s předstihem a měli čas trénovat. ;)

stáhnout hru

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 5 + 2 =

joc_wi | 08.08.03 v 09:00

Wow, such a long text, all about our Game...
Thank you! What a good feeling!

But, well, I have to admit that I don't understand a word of it...
I even don't know what the different percent-numbers are meaning.

Anybody here who would explain part of it to me?

alexa | 07.08.03 v 18:25

perfect game,verry funny


galerie