recenze

Orbit Hopper

Orbit Hopper

Tří dé je prostě tři dé. Ať si kdo chce co chce říká. Dnes tady inzerujeme „skákací“ hru na rychlých plošinkách kdesi na orbitu. A co je to orbit? Orbit je – milé děti – místečko, kde končí gravitační pole Země. A tam si také dnes zaskotačíme…
Není závodění jako závodění. Slovo závod vychází obvykle z motivace někoho porazit a stát se vítězem. V dnešní hře s názvem Orbit Hopper sice závodit budeme, nicméně nebude to proti očekávaným protivníkům, nýbrž pouze proti nástrahám tratí a gravitaci.

Kdysi jsem zahlédl hru s názvem tuším Sky Roads (?), která vycházela ze stejného konceptu jako dnes recenzovaný kousek z dílny pana (paní?) Zneakera. Ovládáme raketu (nebo něco tomu podobného), která má s naší pomocí za úkol projet směrem předo-předním určitou vzdálenost na 3D trati. Tato trať je – aby to zas nebylo tak jednoduché – v prostoru visící a jaksi neohraničená bezpečnostními bariérami, takže nám neustále s naší raketkou akutně hrozí vypadnutí z tratě, což se rovná rozsudku smrti. Další vychytávkou zvyšující herní motivaci je poměrně velké zrychlení, které po stisku klávesy nabudeme, což nám ztěžuje ovladatelnost stroje. Ale neustále to dráždí naše pařanské libido dokázat i při těchto obtížích prostě tu trať projet bez ztráty kytičky.

Není mnoho co dodat. Pokud se neotrávíte počátečními problémy s obtížností, pak vás tahle hra doslova sežere. Osobně jsem si u ní dost zavyváděl, což je věc, kterou bych přál i vám. Takže šup šup a jedeme.

stáhnout hru

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 5 + 4 =

Raulito7 | 28.10.07 v 23:03

Proc to nejde?

Linkman | 18.01.06 v 09:58

Vyhodí to hlášku čosi o SDK.dll alebo tak dačo - aspon u mna to tak

win xp prof


galerie

Orbit Hopper Orbit Hopper Orbit Hopper Orbit Hopper Orbit Hopper